چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۸:۳۶ قبل از ظهر
  • کد خبر 5326
  • همایش بین المللی 'توسعه چابهار' آغاز بکار کرد
    همایش بین المللی 'توسعه چابهار' آغاز بکار کرد

    همایش بین المللی ‘توسعه چابهار’ آغاز بکار کرد

    در همایش فرصت‌های سرمایه ‌گذاری ۳۵ کشور دعوت شدند که درحال حاضر با حضور ۱۷ کشور و شماری از سرمایه گذاران داخلی در سالن همایش های بین المللی منطقه آزاد چابهار در حال برگزاری است.
    در این همایش فرصت های سرمایه گذاری و ظرفیت ها و توانمندی های چابهار در حال معرفی است.
    همزمان با این همایش روز گذشته تعدادی از طرح های اقتصادی افتتاح و بهره برداری شد.
    مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تجهیزات راهبردی تخلیه و بارگیری کالا، طرح افزایش ظرفیت آب شیرین کن بندر شهید بهشتی چابهار، درمانگاه کوی بندر، هشت دستگاه مکنده با ظرفیت ۶۰۰ تن، ساختمان شماره یک عملیاتی اسکله های بندر شهید بهشتی و لابراتوار آموزشی از جمله طرح های افتتاح شده با حضور وزیر راه و شهرسازی است.
    بهروز آقایی بیان کرد: همزمان با این همایش عملیات تخلیه کشتی کانتینری و تخلیه و بارگیری نخستین محموله صادراتی حبوبات کشور افغانستان به هند در بندر چابهار با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.
    وی ادامه داد: این همایش با حضور مقامات دولتی و فعالان بازرگانی و تجاری کشورهای مختلف در حال برگزاری است که می تواند منجر به تجهیز هر چه سریع تر بندر، افزایش تخلیه و بارگیری و افزایش حجم سرمایه گذاری ها در چابهار شود.
    مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بیان کرد: بندر چابهار یک فرصت بسیار مناسب برای جذب فعالان و سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاریست.
    وی تصریح کرد: بندر چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی ایران یکی از نقاط کلیدی در حاشیه خلیج فارس و دریای عمان است و در کریدور شمال- جنوب نقش مهمی ایفا خواهد کرد.
    آقایی افزود: ۹ کشتی حامل کالای ترانزیتی افغانستان از سال گذشته تاکنون در بندر چابهار تخلیه و بارگیری شده است.
    همزمان با برگزاری همایش ‘روز چابهار’ مهمانان داخلی و خارجی و مسئولان از زیرساخت ها، تجهیزات و اسکله های طرح توسعه بندر شهید بهشتی و ظرفیت های تجاری، ترانزیتی و اقتصادی چابهار دیدن کردند.



    مطلب پیشنهادی

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    رئیس سازمان امور اراضی با تاکید بر اینکه در طرح‌های هادی روستایی باید مدیریت بهینه زمین به نحوی انجام شود که اولا توسعه روستا منطبق با رشد جمعیت واقعی باشد و ثانیا به اراضی کشاورزی حاصلخیز آسیب وارد نشود، بر مقابله با تبدیل روستاها به واحد های غیر مولد تاکید کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *