سه شنبه , ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲ بعد از ظهر
  • کد خبر 14360
  • به دنبال حل مشکلات شهرسازی تهران هستیم
    به دنبال حل مشکلات شهرسازی تهران هستیم

    به دنبال حل مشکلات شهرسازی تهران هستیم

    جعفر شربیانی در جلسه کارشناسان و مدیران حوزه شهرسازی و معماری منطقه ۳ تهران در قالب طرح یک چالش، یک راه حل با بیان این مطلب افزود: هدف از برگزاری چنین جلساتی توجه به نگاه ویژه کارشناسان بخش شهرسازی در مسائل این حوزه است.
    وی با بیان اینکه این نگاه از پایین به بالا با هدف حل موضوعات معماری و شهرسازی شکل می‌گیرد، ادامه داد: اعتقاد دادیم حوزه شهرسازی پیشانی خدمت رسانی شهرداری تهران به شهروندان است، زیرا نخستین حوزه‌ای که مردم با مراجعه به آن به دنبال خدمات هستند، بخش معماری و شهرسازی است.
    عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شهرسازی و معماری یکی از معیار سنجش میزان خدمات رسانی شهرداری به شهروندان محسوب می‌شود، بیان کرد: در این جلسات به دنبال راهکار‌های منطقی و کاربردی برای حل ۴چالش اساسی شهرسازی در تهران هستیم.
    وی با بیان اینکه با جمع بندی نقطه نظرات کارشناسی که در قالب این جلسات مطرح می‌شود، راهکار‌های کاربردی در قالب طرح و لوایح در صحن شورا مطرح خواهد شد، یادآور شد: نخستین مساله مربوط به زمان صدور پروانه ساخت در تهران است که یکی از چالش‌های مهم در حوزه شهرسازی است. به دنبال این هستیم تا راهکار موثر در کاهش این زمان را تبیین و در نهایت تصویب کنیم.
    شربیانی تاکید کرد: با توجه به اینکه نقطه بهینه شهرداری تهران، حوزه شهرسازی و کسب درآمد از آن است، تا کنون ۲ راهکار در طول دو دهه اخیر در شهرداری تهران مورد استفاده قرار گرفته که با مشکلاتی همراه بوده است.
    وی ادامه داد: در یک دوره رویکرد شهرداری در حوزه شهرسازی فروش تراکم بود و در دوره بعد نیز با هدف شهر نفروشی و کاهش کسب درآمد از این حوزه تمام فعالیت‌های این بخش با چالش روبه رو شد.
    عضوهیات رئیسه شورا گفت: این در حالی است که در دوره گذشته که اعتقادی به فروش تراکم و منابع شهری نداشتند، ۷۶ درصد درآمد شهرداری تهران از حوزه شهرسازی بوده است.
    وی با بیان اینکه در شورای ششم شهر تهران به دنبال راهکاری مناسب برای کسب درآمد و حفظ منابع شهری هستیم، افزود: مساله ارائه تخفیفات در حوزه معماری و شهرسازی نیز موضوع مهمی است. در این دوره سعی داریم تا خدمات شهرداری در تمامی حوزه‌ها به ویژه شهرسازی و معماری به صورت عادلانه بین تمامی شهروندان توزیع شود.
    شربیانی ادامه داد: به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که آیا تخفیفات شهرسازی به تمام شهروندان تخصیص داده شده یا از این امکان تنها قشر خاصی توانسته اند استفاده کنند؟
    عضو شورا موضوع باغات را یکی دیگر از مسائل حوزه شهرسازی دانست و بیان کرد: در مواجهه با پرونده باغات شورای شهر در دوره‌های گذشته دو رویکرد برج باغ و خانه باغ را مد نظر قرار داد، این در حالی است که این دو رویکرد و مصوبه نیز نتوانست به صورت هم زمان هم مردم را راضی نگه دارد و هم مانع از تخریب باغات در پایتخت شود.
    به اعتقاد شربیانی؛ شورای ششم شهر تهران به دنبال راهکاری مناسب برای حفظ باغات و در عین حال رونق ساخت و ساز است.



    مطلب پیشنهادی

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    رئیس سازمان امور اراضی با تاکید بر اینکه در طرح‌های هادی روستایی باید مدیریت بهینه زمین به نحوی انجام شود که اولا توسعه روستا منطبق با رشد جمعیت واقعی باشد و ثانیا به اراضی کشاورزی حاصلخیز آسیب وارد نشود، بر مقابله با تبدیل روستاها به واحد های غیر مولد تاکید کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *