شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۶:۱۱ قبل از ظهر
  • کد خبر 10560
  • کانون سراسری انبوه‌سازان در نامه‌ای به معاون حقوقی رئیس‌جمهور، نسبت به تشدید رکود تولید مسکن با تصویب و اجرای سیاست جدید مالیاتی هشدار داد. در این نامه، با اشاره به فعالیت اورژانسی سرمایه‌گذاران ساختمانی در یک کریدور مالی متصل به بازار مصالح آمده است: سازندگان برای دورزدن رکود خرید، به تهاتر آپارتمان با تولیدکننده مصالح ساختمانی پناه آورده‌اند.
    بی توجهی روسای جمهور ایران به زمین های قهوه ای / انبوه سازی به قلک تبدیل شده است

    راهکارهای توسعه بخش مسکن؛ از نظام اجاره داری حرفه ای تا اجرای سیاست های مالیاتی

    شارلی انویه تکیه ، با اشاره به راه کارهای مدیریت بازار مسکن، گفت: یکی از راهکارهای توسعه بخش مسکن، تولید مسکن اجتماعی و حمایتی است، هدف از این نوع مساکن، تأمین مسکن برای اقشار ضعیف جامعه که در قانون برنامه دوم توسعه به منظور کمک به اقشار کم درآمد آمده، است.

    مسکن اجتماعی در واقع حمایت از مسکن ملکی اقشار کم درآمد است


    نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:
     مسکن اجتماعی در واقع حمایت از مسکن ملکی اقشار کم درآمد بوده و در واقع مربوط به پرداخت اقساط خرید مسکن اجتماعی است.

    وی تصریح کرد: نظام اجاره داری حرفه ای، نوسازی بافت فرسوده، کاهش تعرفه پروانه های ساختمانی، متناسب کردن الگوی ساخت و تقاضای مسکن، ارائه تسهیلات حمایتی، ورود خانه های خالی به چرخه مصرف، مالیات بر مسکن خالی، مالیات بر عایدی سرمایه املاک و مدیریت توسعه شهری از دیگر راهکارهای توسعه بخش مسکن است.

    انویه تکیه گفت: از آنجایی که شهرنشینی با سرعت بالایی در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران رو به افزایش است، امروزه جوامع شهری با چالش‌های مختلفی از جمله چالش‌های جمعیتی، آمایشی، اجتماعی و اقتصادی مواجه هستند، از این رو وضع سیاست ها و اتخاذ برنامه های مقطعی و دقیق متناسب با مشکلات موجود در هر دوره تحت لوای یک سیاست و برنامه کلان با افق بلندمدت با هدف تامین مسکن در شأن خانوار ایرانی و رفع محرومیت و ایجاد عدالت اجتماعی در بهره مندی از مسکن قابل سکونت با استفاده از تمام ابزارها ظرفیت ها و توانمندیهای کشور ضرورت دارد.



    مطلب پیشنهادی

    طرح ترافیک ۴۰ ساله تهران نیازمند جراحی

    طرح ترافیک ۴۰ ساله تهران نیازمند جراحی

    سالهاست که مدیران شهری برای کنترل ترافیک و تسهیل در تردد طرح ترافیک را در معابر مرکزی تهران اجرایی می‌کنند، طرحی که حالا با گذشت چهار دهه از اجرای آن به لزوم بازبینی و تغییرات این طرح اشاره می‌شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *