سه شنبه , ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۳:۵۷ بعد از ظهر
  • کد خبر 7532
  • کاستی نظریه نحو فضا در ارتباط با مولفه‌های محیطی
    کاستی نظریه نحو فضا در ارتباط با مولفه‌های محیطی

    “شهر نور” از منظر فضا

    ناسا در حساب کاربری خود در اینستاگرام تصویری از شهر پاریس از منظر ایستگاه فضایی بین المللی منتشر کرده است.
    به گزارش تابناک ایلام، پاریس دارای القاب متعدد زیادی است، اما مهم ترین یا شاید بتوان گفت مشهورترین لقب آن “شهر نور”است. داستان این لقب به زمانی برمی گردد که در دهه ۱۶۰۰ برای امنیت شهر تعداد چراغ های شهر را افزایش دادند.
    این عکس از پاریس هنگام شب از ایستگاه فضایی ثابت می کند که این لقب هنوز هم درست و پابرجا است.
    در مرکز این تصویر بناهای تاریخی کاخ “الیزه” و کلیسای “سنت شپل” همچون نگینی می درخشند و در سمت چپ تصویر نیز برج “ایفل” کنار رود “سن” قرار گرفته است.
    در آن زمان احتمالا هیچ کس نمی توانست پیش بینی کند که روزی شبکه نورانی آن را فضانوردان بتوانند از ایستگاه فضایی بین المللی به راحتی مشاهده کنند. این ایستگاه فضایی در مدار نزدیک زمین و در ارتفاع ۳۳۰ تا ۴۳۵ کیلومتری از سطح زمین در حرکت است و هر ۹۰ دقیقه یک بار مدار خود را به دور زمین تکمیل می کند.

    ایسنا



    مطلب پیشنهادی

    روند افت کیفیت ساختمان‌ها و مشکلات جامعه مهندسان

    روند افت کیفیت ساختمان‌ها و مشکلات جامعه مهندسان

    از سال 1382 تا 1402 حداقل دستمزد کارگران از 87 هزار و 500 تومان به هفت میلیون و 300 هزار تومان رسیده، یعنی 38/5 برابر شده است. اما در همین دوره زمانی دستمزد پایه مهندسان ناظر یا سرناظر با 10 سال سابقه کار از 258 هزار تومان به 9 میلیون و 200 هزار تومان رسیده؛ یعنی 35 برابر شده است. یعنی نرخ رشد آن حتی از دستمزد مصوب شورایعالی کار نیز پایین‌تر بوده است. درواقع 20 سال قبل دستمزدی که به مهندسان ناظر دریافت می‌کردند تقریباً سه برابر حداقل دستمزد کارگران بوده اما طی این سال‌ها دستمزد مهندسان را به قدری پایین نگاه داشته‌اند که به حداقل دستمزد کارگران نزدیک شده است. این اتفاق موج مهاجرت گسترده مهندسان مشاور و تعطیلی شرکت‌های این حوزه را به‌دنبال داشته است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *