سه شنبه , ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۶:۱۵ بعد از ظهر
  • کد خبر 7001
  • شهرسازی در محاق شرسازی!
    شهرسازی در محاق شرسازی!

    طرح “تام تز” وزارت راه و شهرسازی رانت زا است/مداخله جزئی دولت در حوزه مسکن منطقی نیست

    سیدهادی بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس  با اشاره به طرح جدید وزارت راه و شهرسازی برای افزایش عرضه مسکن در کشور، گفت: در شرایط کنونی وزارتخانه طرح های مختلفی را برای حوزه مسکن طراحی کرده که یکی از این موارد تهاتر واحدهای مسکونی آماده با اراضی دولتی است.

    نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت به دنبال آن است که با واگذاری اراضی به مالکان، آپارتمان های آماده ای را در اختیار بگیرد تا بتواند این واحدها را بر اساس سیاست های خود به بازار مسکن تزریق کند.

    مداخله جزئی دولت در حوزه مسکن کارشناسی و منطقی نیست

    وی با بیان اینکه مداخله جزئی دولت در حوزه مسکن کارشناسی و منطقی نیست، گفت: اینکه دولت خود اراضی را واگذار کرده و آپارتمان ها را تحویل و در اختیار مردم قرار دهد، به صلاح نیست و به نظر من این رویکرد به سرنوشت مسکن مهر دچار می شود.

    تهاتر واحدهای مسکونی آماده با اراضی دولتی در آینده برای دولت ها مشکل ساز خواهد بود

    بهادری ادامه داد: ورود دولت به مسئله تهاتر واحدهای مسکونی آماده با اراضی دولتی قطعا در آینده برای دولت ها مشکل ساز خواهد بود، از این رو وزارت راه و شهرسازی باید راه کارهای دیگر را در این حوزه عملیاتی کند.

    دولت به جای ورود جزئی در حوزه مسکن سیاست گذاری کند

    این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: مجلس ترجیح می دهد که دولت در حوزه مسکن سیاست گذاری کند، تا اینکه به صورت جزئی به مسائل اجرایی و مالی ورود کند.

    طرح “تام تز” وزارت راه و شهرسازی رانت‌زا است

    عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه طرح “تام تز” وزارت راه و شهرسازی رانت‌زا است، گفت: دولت به جای مداخله مستقیم به بازار مسکن، باید با تقویت قدرت مالی مردم شرایط را برای خرید مساکن فراهم کند.

    خانه ملت



    مطلب پیشنهادی

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    رئیس سازمان امور اراضی با تاکید بر اینکه در طرح‌های هادی روستایی باید مدیریت بهینه زمین به نحوی انجام شود که اولا توسعه روستا منطبق با رشد جمعیت واقعی باشد و ثانیا به اراضی کشاورزی حاصلخیز آسیب وارد نشود، بر مقابله با تبدیل روستاها به واحد های غیر مولد تاکید کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *