چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۸:۴۲ قبل از ظهر
  • کد خبر 10827
  • معاون وزیر راه و شهرسازی اعتبار مورد نیاز برای نوسازی بافت های فرسوده را اعلام کرد.
    معاون وزیر راه و شهرسازی اعتبار مورد نیاز برای نوسازی بافت های فرسوده را اعلام کرد.

    معاون وزیر راه و شهرسازی اعتبار مورد نیاز برای نوسازی بافت های فرسوده را اعلام کرد.

    مهدی عبوری، معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اعلام کرد: اعتبار مورد نیاز برای بازآفرینی سالانه ۲۷۰ محله رقمی بالغ بر ۵۸ هزار میلیارد تومان است که از این میزان معادل ۱۶ هزار میلیارد تومان به عنوان آورده دولت در سطح ملی و استانی، ۱۷ هزار میلیارد تومان به عنوان آورده شهرداری ها، ۲۵ هزار میلیارد تومان آورده بخش خصوصی جهت نوسازی مسکن است.

    وی افزود: در اعتبارات دولتی در سطح ملی کسری ۴ هزار میلیارد تومانی از محل منابع صندوق توسعه ملی جبران شده و در سال ۱۳۹۸ وارد برنامه شد و انتظار می‌رود این مساعدت ویژه در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ نیز ادامه یابد. عبوری تصریح کرد: اما در سطح اعتبارات دستگاه های اجرایی استانی و شهرداری ها مشکل جدی وجود دارد و جهت به ثمر رسیدن اقدام مشترک نیاز به همکاری و توجه ویژه سازمان های برنامه و بودجه استان‌ها، شوراهای محترم اسلامی شهرها و شهرداری ها وجود دارد. همچنین در بخش نوسازی مسکن آورده متقاضیان ثبت نام شده در طرح اقدام ملی و تسهیلات تخصیص یافته به این واحدها تامین کننده هزینه ساخت خواهد بود و تامین زمین، تامین زیربناها و روبناها به عهده دولت و شهرداری‌ها است.

    وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه محدودیت‌های بودجه‌ای سال‌های اخیر دولت و نیز چشم‌انداز آتی درآمدهای دولت، تامین اعتبارات مورد نیاز برای بازآفرینی سکونتگاه های غیر رسمی محلات حاد را بسیار سخت کرده است. عبوری تصریح کرد: به منظور بازآفرینی محلاتی که دارای مشکلات حاد و پیچیده بوده و در عین حال نیاز به رسیدگی فوری دارد، به شرکت بازآفرینی اجازه داده شده در سال مالی ۱۳۹۹ ، علاوه بر بودجه مصوب، نسبت به فروش املاک و اراضی در اختیار شرکت به میزان ۵۰۰ میلیارد تومان اقدام کرده و برای حل مشکلات محلات منتخب بهره گیری نماید.

    عبوری با بیان اینکه به ثمر نشاندن ماموریت این شرکت ذیل طرح اقدام ملی مسکن و تولید ۱۴۵ هزار واحد مسکونی مهمترین فعالیت این شرکت در دولت دوازدهم است، ادامه داد: همچنین اتمام و بهره برداری از ۷۵۰ پروژه جاری شرکت دستور کار مهم بعدی است.

    وی افزود: در این دو اقدام این شرکت نگاه ویژه‌ای به ۱۰ نقطه بحرانی و حاشیه‌نشینی حاد در کشور دارد که متاسفانه منزلت و کیفیت زندگی در آن‌ها به هیچ عنوان مورد پذیرش نظام جمهوری اسلامی ایران نیست و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تاکید ویژه‌ای برای حل مشکلات این سکونتگاه ها دارند.

    معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: این شرکت در سال جاری به حل مساله حاشیه‌نشینی در شهرهایی چون زاهدان، چابهار، اهواز و چند شهر توجه ویژه کرده و در سال آتی نیز این سیاست را ادامه خواهد داد.



    مطلب پیشنهادی

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    رئیس سازمان امور اراضی با تاکید بر اینکه در طرح‌های هادی روستایی باید مدیریت بهینه زمین به نحوی انجام شود که اولا توسعه روستا منطبق با رشد جمعیت واقعی باشد و ثانیا به اراضی کشاورزی حاصلخیز آسیب وارد نشود، بر مقابله با تبدیل روستاها به واحد های غیر مولد تاکید کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *