چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۷:۳۴ قبل از ظهر
  • کد خبر 3314
  • هایپرلوپ وان از نمونه اولیه پاد فوق سریع خود رونمایی کرد

    هایپرلوپ وان از نمونه اولیه پاد فوق سریع خود رونمایی کرد

    کمپانی «هایپرلوپ وان» امروز تصاویری از نمونه اولیه پاد شناور خود را منتشر کرده که قرار است مسافران را با سرعت ۱۲۰۰ کیلومتر بر ساعت بین ابوظبی و دبی جابه جا کند.

    طی کردن مسافت ۱۴۰ کیلومتری بین این دو شهر معمولا ۹۰ دقیقه طول می کشد اما به لطف فناوری شناور شدن مغناطیسی و نیرو محرکه الکترومغناطیسی هایپرلوپ این زمان به ۱۲ دقیقه کاهش پیدا می کند.

    هایپرلوپ وان از نمونه اولیه پاد فوق سریع خود رونمایی کرد

    کمپانی ویرجین این پاد را روز گذشته در رویداد «هفته نوآوری امارات متحده عربی» رونمایی کرده که از طراحی لوکسی بهره برده و تا دو سال دیگر وارد فاز بهره برداری می شود.

    هریک از پادها توانایی حمل ۱۰ مسافر دارد و بر اساس مطالعات صورت گرفته سامانه حمل و نقل طراحی شده بین ابوظبی و دبی در هر ساعت ۱۰ هزار مسافر را در مسیرهای رفت و برگشت جابه جا می کند.

    با توجه به سرعت بسیار بالای این سامانه مسافران باید پس از نشستن کمربندهای خود را بسته و جابه جا نشوند با این حال صندلی های چرمی طراحی شده توسط BMW نوید مسافرت آرامی را به ارمغان می آورند.

    هایپرلوپ وان از نمونه اولیه پاد فوق سریع خود رونمایی کرد

    به گفته «مطار الطایر» مدیرکل «سازمان حمل و نقل جاده ای دبی» (RTA)، فناوری هایپرلوپ به افزایش فضای های پارک خودرور کمک کرده و الگوی حمل و نقل شهروندان را بهبود خواهد بخشید. «عبدالرضا ابوالحسن»، مدیراجرای توسعه پروژه های ریلی می گوید:

    در این پادها پنجره ای وجود ندارد اما نمایشگرهای تعاملی سرگرمی در کنار صندلی تعبیه شده اند.

    طراحی این پروژه در راستای اهداف RTA صورت گرفته که بر اساس آن تا سال ۲۰۳۰ باید ۲۵ درصد از تمام سفرها بدون راننده صورت بگیرد.

    پروژه های مشابهی نیز قرار است در کشورهای دیگر پیاده سازی شوند. چند روز قبل «ریچارد برنسون»، مدیرعامل «ویرجین گروپ» اعلام کرد که این کمپانی در هندوستان هایپرلوپی را بین شهرهای «مومبای» (بمبئی) و «پونه» احداث خواهد کرد.

    علاوه بر این «بورینگ کمپانی» ایلان ماسک نیز اجازه حفر تونل در واشنگتن را به دست آورده و به زودی سیستم حمل و نقل خود را پیاده سازی خواهد کرد.



    مطلب پیشنهادی

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    رئیس سازمان امور اراضی با تاکید بر اینکه در طرح‌های هادی روستایی باید مدیریت بهینه زمین به نحوی انجام شود که اولا توسعه روستا منطبق با رشد جمعیت واقعی باشد و ثانیا به اراضی کشاورزی حاصلخیز آسیب وارد نشود، بر مقابله با تبدیل روستاها به واحد های غیر مولد تاکید کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *