چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۷:۳۳ قبل از ظهر
  • کد خبر 12474
  • هر ۱۰ روز یکبار خبر تخریب یک بنای ارزشمند را می شنویم
    هر ۱۰ روز یکبار خبر تخریب یک بنای ارزشمند را می شنویم

    هر ۱۰ روز یکبار خبر تخریب یک بنای ارزشمند را می شنویم

    علی اعطا  در جریان دویست و هفتادمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری با اشاره به مصوبه الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه حفاظت از میراث معماری معاصر شهر تهران  گفت: به موجب این مصوبه مقرر شده بود شهرداری تهران در یک بازه زمانی دوماهه مجموعه‌ای از اقدامات را انجام دهد و همچنین مقرر شده بود شهرداری تهران با رویکردهایی از جمله سیاست‌های مالی و کالبدی و بهره برداری، جهت حفاظت از این آثار پیگیری ثبت برخی از این آثار در فهرست میراث فرهنگی، تهیه بانک اطلاعاتی و مسائلی از قبیل حق انتقال توسعه، لایحه را ارائه دهد.

    ‌‎اعطا ادامه داد: اخیرا اقدامات خوبى در معاونت شهرسازی و معماری و سازمان نوسازی در این خصوص انجام شده اما آنچه مشهود است این است که در مهلتی مقرر و زمان مناسب، این مصوبه در این دوره به سرانجام نخواهد رسید.

    ‌‎سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه این مصوبه شورا بر مبنای یکی از راهبردهای طرح جامع تهران است که از لزوم حفاظت از آثار فرهنگی و تاریخی و معاصر شهر تهران صحبت می کند، اظهار داشت: برند شهردار تهران ساخت پل و تونل نیست، فرهنگ و هویت و میراث است. این مصوبه بر اساس طرح جامع بوده است؛ طرح جامعی که در  دولت دوم اصلاحات، دکتر حناچی از کسانی بود که از راهبران تهیه طرح بود.

    ‌‎او با بیان اینکه یکی از جهت‌گیری‌های این مصوبه حفاظت از بافت‌ها و بناهای ارزشمند معاصر است  ادامه داد: موجب شگفتی است که در این دوره که شورای شهر هم به این مسائل گرایش دارد، با اولویت دست چندم با آن برخورد می‌شود.

    ‌‎اعطا با بیان اینکه تقریباً هر هفته یا هر ۱۰ روز یکبار خبر تخریب بناها و آثار ارزشمند را که هویت کالبدی و هویت منظرین شهر را تشکیل می دهند می شنویم،  گفت: برای این بی عملی، سستی و تعلل، اگر  اراده جدی شکل نگیرد، ماه‌های آینده هم سپری می‌شود و این مصوبه که دغدغه این دوره از شورا بوده، به بایگانی مصوبات ۲۰ سال اخیر شوراهای شهر می پیوندد.

    ‌‎اعطا از شهردار تهران خواست در رابطه با اجرای این مصوبه تعلل نشود و خود پیروز حناچی این مصوبه را به طور مستقیم دنبال کند تا به نتیجه برسد.



    مطلب پیشنهادی

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    زنگ خطر تبدیل روستاها به واحدهای غیرمولد/ بیم آسیب رساندن به اراضی کشاورزی حاصلخیز

    رئیس سازمان امور اراضی با تاکید بر اینکه در طرح‌های هادی روستایی باید مدیریت بهینه زمین به نحوی انجام شود که اولا توسعه روستا منطبق با رشد جمعیت واقعی باشد و ثانیا به اراضی کشاورزی حاصلخیز آسیب وارد نشود، بر مقابله با تبدیل روستاها به واحد های غیر مولد تاکید کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *