جمعه , ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۳۲ قبل از ظهر
  • کد خبر 19977
  • خبر بد برای متقاضیان مسکن ملی/ ثبت‌نام جدید در طرح نهضت ملی مسکن نداریم

    خبر بد برای متقاضیان مسکن ملی/ ثبت‌نام جدید در طرح نهضت ملی مسکن نداریم

    ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، با بیان اینکه «تاکنون ۵۲ هزار هکتار زمین برای نهضت ملی مسکن تأمین شده است»، اظهار کرد: از این رقم، ۳۶ هزار هکتار زمین در حریم شهر‌ها قرار دارد.

    به گزارش تسنیم، وی با ابراز اینکه «تاکنون برای ۱۶ هزار هکتار زمین در قالب شهرک‌سازی مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری اخذ شده است»، یادآور شد: در برنامه اولیه نهضت ملی مسکن، ۱.۲ میلیون خانوار باید در اراضی دولتی ساکن شوند که با احتساب ۶۰۰ هزار واحد شهر‌های جدید زمین ۱.۸ میلیون واحد مسکونی دولتی خواهد بود.

    وی از توافق با بخش خصوصی برای استفاده از ۱۷ هزار هکتار زمین خبر داد و گفت: در جا‌هایی که زمین نداریم مانند شهر‌های شمالی، در صورتی که تقاضا بیش از اراضی تأمین‌شده باشد از ارتفاع و تراکم برای ساخت تعداد بیشتری واحد مسکونی استفاده خواهیم کرد.

    معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۳۷۱ هزار واحد در قالب مسکن ویلایی یا گروهی ساخته می‌شود، اضافه کرد: در استان‌های خراسان جنوبی، یزد، اصفهان و… واحد‌های نهضت ملی مسکن به‌صورت ویلایی ساخته خواهد شد.

    مالکی تصریح کرد: در طرح نهضت ملی مسکن قیمت زمین صفر محاسبه می‌شود و به‌صورت اجاره ۹۹ ساله واگذار می‌شود.

    وی با اعلام اینکه «تاکنون ۴.۵ میلیون نفر در سامانه برای نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند»، اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی فعلاً برنامه‌ای برای ثبت‌نام مجدد در این طرح ندارد.

    وی همچنین با اشاره به دستور رئیس‌جمهوری برای ساخت مسکن برای کارگران و کارکنان صنایع و کارخانه‌ها، افزود: از سوی دیگر یکی از سیاست‌هایی که مصوب شورای‌عالی مسکن است این‌که بتوانیم در سواحل جنوب مکان‌یابی‌هایی را انجام دهیم تا شهرک‌هایی احداث شود، شهرک‌های مولد و مسکونی. مکان‌یابی این شهرک‌ها به اتمام رسیده است و در مرحله بررسی‌های فنی شورای‌عالی شهرسازی و معماری قرار دارد.

    تعادل



    مطلب پیشنهادی

    متوسط قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران چند؟

    متوسط قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران چند؟

    افزایش قیمت مسکن در تهران موجب شده است که بخشی از مستاجران به شهرهای خود بازگردند و برخی دیگر نیز حاشیه نشینی را به شهر نشینی ترجیح دهند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *