سه شنبه , ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲ بعد از ظهر
  • کد خبر 8480
  • ضرورت طراحی فضاهای پویا در شهرهای جدید
    مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد تغییر کرد

    مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد تغییر کرد

    چهار روز پس از افتتاح متروی شهر جدید هشتگرد به گلشهر کرج با حضور رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی (در روز سه شنبه ۱۰ دی)، داوود صفدری مدیرعامل سابق شهر جدید هشتگرد که ۱۱ ماه از انتصاب وی به این سمت می‌گذشت، با حکم حبیب الله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی از این سمت برکنار و به جای وی، مسعود حق لطفی به مدیرعاملی شرکت عمران شهر جدید هشتگرد منصوب شد.
    در حکم طاهرخانی خطاب به حق‌لطفی آمده است: «بنا به پیشنهاد هیئت مدیره شرکت عمران شهر جدید هشتگرد و تصویب مجمع عمومی به موجب این حکم به سمت مدیرعامل شرکت مذکور منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند منان و بهره گیری از توان اجرایی و کارشناسی همکاران در پیشبرد امور محوله موفق و مؤید باشید.»
    گفتنی است حق لطفی پیش از این مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین بود.
    صفدری طی تقریباً یک سال گذشته توانست تعداد واحدهای مسکن مهر بدون متقاضی شهر جدید هشتگرد را از ۱۰ هزار واحد به حداقل ممکن کاهش دهد.



    مطلب پیشنهادی

    هزینه اسقاط خودرو چگونه به خریدار منتقل شد؟؛ گواهی ۳۵ میلیونی، ۶۰ میلیون تومان شد

    هزینه اسقاط خودرو چگونه به خریدار منتقل شد؟؛ گواهی ۳۵ میلیونی، ۶۰ میلیون تومان شد

    به گزارش برزن نیوز، هزینه اسقاط خودروهای فرسوده در حالی افزایش یافته که آثار این …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *