سه شنبه , ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱:۰۲ قبل از ظهر
  • کد خبر 16676
  • بازدید میدانی از یک پروژه بزرگ قلب تهران | ابر پیاده‌راه مسیر طبیعت در مرحله بررسی و اجرا
    بازدید میدانی از یک پروژه بزرگ قلب تهران | ابر پیاده‌راه مسیر طبیعت در مرحله بررسی و اجرا

    بازدید میدانی از یک پروژه بزرگ قلب تهران | ابر پیاده‌راه مسیر طبیعت در مرحله بررسی و اجرا

    شهردار منطقه۶ که به همراه «حمیدرضا صارمی» معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، «حامد سلیمی» مدیرکل اداره معماری و ساختمان شهرداری تهران از مسیر پروژه طبیعت بازدید میدانی می‌کرد، گفت: «مسیر طبیعت مهم‌ترین پروژه هویتی و تحولی در پایتخت خواهد بود که در قالب یک پروژه مدرن، فرهنگ ایرانی و اسلامی را بازنمایی می‌کند.»

    «رضا محمدی» ادامه داد: «مطالعات عمیق و کامل صورت گرفته و طرح دارای پیوست ترافیکی، اجتماعی و عمرانی است. در حال حاضر تلاش می‌کنیم با تأمین سرمایه مالی، اخذ مشارکت و توافقات فی‌ما بین شهرداری با نهادهای ذی‌ربط پروژه را عملیاتی کنیم.»

    او با تأکید بر این موضوع که منطقه۶ حوزه کار و فعالیت مرکزی تهران به حساب می‌آید، افزود: «در طراحی این پروژه به شرایط خاص منطقه از جمله تعدد مراکز بیمارستانی و دولتی توجه ویژه شده است و انتظار می‌رود با عملیاتی شدن پروژه بخش بزرگی از چالش‌های شهروندان از جمله مشکلات ترافیکی و شب‌مردگی در بخش‌های مرکزی و شمالی منطقه کاهش یابد.»

    محمدی عنوان کرد: «تمرکز اداره‌ها و مراکز بیمارستانی، قلب پایتخت را دچار شب‌مردگی کرده است که با اجرای پروژه مسیر طبیعت بعد فرهنگی و تفریحی در این محدوده پررنگ و شادی و نشاط به منطقه باز خواهد گشت.»

    شهردار منطقه۶ گفت: «با اجرای این طرح ملی، مصلای تهران به‌عنوان قطب مذهبی، به اراضی عباس‌آباد قطب فرهنگی و خیابان‌های ولی‌عصر(عج)، الوند، گاندی و… که قطب‌های کارآفرینی و کسب کار محسوب می‌شوند متصل می‌شود تا در این مرکز مدرن شهری تمام خدمات مذهبی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی به‌صورت یکپارچه به شهروندان عرضه شود.»



    مطلب پیشنهادی

    در جلسه امروز شورای شهر تهران؛

    شورای شهر تهران با رایگان شدن مترو و اتوبوس برای دهک‌های ۱ تا ۵ مخالفت کرد

    در جریان بررسی طرح اصلاح مصوبه «نظام یکپارچه بلیت الکترونیک حمل‌ونقل عمومی شهر تهران»، اعضای شورای شهر با بند مربوط به رایگان شدن مترو و اتوبوس برای دهک‌های یک تا پنج موافقت نکردند و در نهایت پیشنهاددهندگان، کل طرح را از دستور کار خارج کردند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *