یکشنبه , ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۴:۱۹ قبل از ظهر
  • کد خبر 23454
  • صادق: افتتاح بیش از ۱۲ هزار واحد مسکونی حمایتی، روستایی و جوانی جمعیت

    صادق: افتتاح بیش از ۱۲ هزار واحد مسکونی حمایتی، روستایی و جوانی جمعیت

    «فرزانه صادق مالواجرد» وزیر راه و شهرسازی امروز (شنبه) در ایام‌الله دهه فجر با حضور در یکی از پروژه‌های مسکونی شهر شیراز، ۱۲ هزار و ۴۰۵ واحد مسکن حمایتی استان فارس را افتتاح کرد.

    صادق در حاشیه این مراسم اظهار داشت: تأمین زمین و خدمات پشتیبانی مسکن با تأکید رئیس‌جمهور و احترام به شأن و منزلت مردم ایران، به صورت کامل انجام می‌شود.

    وی افزود: در حوزه راه، تلاش ما بر این است که ایمنی راه‌های افتتاح‌شده به طور کامل تأمین شود.

    وزیر راه و شهرسازی از افتتاح بیش از ۱۲ هزار واحد مسکونی شامل مسکن حمایتی، روستایی، جوانی جمعیت و بافت فرسوده خبر داد و همچنین به بهره‌برداری از بیش از ۱۲۰ کیلومتر راه و بزرگراه اشاره کرد.

    وی ضمن قدردانی ویژه از همکاران، پیمانکاران، کارگران، مشاوران و مهندسان که علی‌رغم کمبود‌ها با تعهد به آبادانی کشور پروژه‌ها را به اتمام رسانده‌اند، گفت: بسیاری از این موفقیت‌ها نتیجه پیگیری‌های مستمر نمایندگان است.

    امروز همچنین ۱۴ پروژه ساخت جاده، ۹۹ پروژه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پروژه‌های حوزه هواشناسی استان فارس توسط وزیر راه و شهرسازی افتتاح خواهد شد؛ همچنین عملیات اجرایی قطعه هشتم و پایانی آزادراه شیراز – اصفهان آغاز می‌شود.

    دفاع پرس



    مطلب پیشنهادی

    بازآفرینی شهری؛ از دل محلات تاریخی مازندران تا آینده‌ای متوازن

    بازآفرینی شهری؛ از دل محلات تاریخی مازندران تا آینده‌ای متوازن

    عبدالرضا گلپایگانی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *