شنبه , ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۶:۱۸ قبل از ظهر
  • کد خبر 3230
  • نوسازی بافت فرسوده نسبت به ایجاد شهرهای جدید اولویت بالاتری دارد
    نوسازی بافت فرسوده نسبت به ایجاد شهرهای جدید اولویت بالاتری دارد

    اجرای طرح بازآفرینی بافت های فرسوده در پنج شهرستان استان آذربایجان غربی

    به گزارش برزن نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکزمهاباد، عطایی، رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجانغربی درجلسه ستاد بازآفرینی شهری و بافت های فرسوده شهرستان مهاباد گفت: بر اساس مطالعات انجام شده بر روی بافت هایی که نیاز به مرمت و بازسازی دارد، برای بازآفرینی سکونت گاههای غیررسمی، بافت های فرسوده شهری، مرمت اماکن تاریخی و افزایش امکانات رفاهی، فرهنگی در مناطق حاشیه نشین شهرهای مهاباد، میاندوآب، بوکان ،ارومیه و خوی بالغ بر ۸۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

    مسئول دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهرستان مهاباد هم با اشاره به اجرای طرح بازآفرینی بافت های فرسوده مهاباد گفت: بیش از۴۹۰ هکتار از سکونت گاههای مهاباد شامل طرح نوسازی بافت های فرسوده است که یک سوم جمعیت شهر را در خود جای داده است.

    حاجی افزود: با تخصیص اعتبارات و ادامه انجام مطالعات توسط مهندسین مشاور طرحها پیش بینی می شود، دستگاههای اجرایی به مدت ۱۰ روز کاری برنامه ها ،پیشنهادات و پروژه های کاربردی خود برای مناطق حاشیه نشین را به دبیرخانه ستاد ابلاغ کنند.

    طرح بازآفرینی بافت های فرسوده علاوه بر مهاباد، در چهار شهر میاندوآب ،بوکان ،ارومیه و خوی هم اجرایی خواهد شد.



    مطلب پیشنهادی

    وام ۴۰۰ میلیونی مسکن به چه کسانی پرداخت می شود؟ | ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی

    وام ۴۰۰ میلیونی مسکن به چه کسانی پرداخت می شود؟ | ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی

    بانک مرکزی، دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض الحسنه مسکن محرومان را به هشت بانک عامل ملی، سپه، کشاورزی، صادرات، تجارت، ملت، رفاه کارگران و پارسیان ابلاغ کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *