دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲:۳۲ قبل از ظهر
  • کد خبر 4493
  • شاخص های هویت محلات موثر در حس تعلق شهروندان
    شاخص های هویت محلات موثر در حس تعلق شهروندان

    شاخص های هویت محلات موثر در حس تعلق شهروندان

    دبیر شاخه مهندسین حزب مردم سالاری در استان خراسان رضوی ، در نشست ” جستجوی عدالت شهری – جاماندگی و جدا ماندگی شهری ” شاخص های هویت محلات موثر در حس تعلق شهروندان را مطرح کرد ؛

    آینور فاروقی مشاور شهردار منطقه ۶ مشهد در حوزه شهرسازی و معماری در نشست جستجوی عدالت شهری – جاماندگی و جدا ماندگی شهری که به همت مرکز پژوهش های شورا اسلامی شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد : پهنه های جامانده شهری ، محصول نارسایی در ساختارهای مدیریت توسعه در هر دو بعد ملی و محلی است.ارتقا سطح حکمروایی محلی مهمترین گام برای معاصر سازی بافتها و تجدید هویت از دست رفته شهر است.
    فاروقی بیان کرد : علاوه بر نقش راهبری مدیریت شهری در تامین زیر ساختها ، آنچه که ضرورت است توجه ویژه به بعد فرهنگی و اجتماعی – تغییر شیوه زندگی ساکنان مناطق پیرامونی است.
    مشاور شهردار منطقه ۶ اضافه نمود : بازآفرینی شهری با اولویت فرهنگی و اجتماعی به معنای شناخت عناصر هویتی محلات است . مساجد ، حسینیه ها ، سقاخانه ها ، میادین ، زورخانه ها و … عناصر کلیدی هویت محلات است که در افزایش حس تعلق در شهروندان و ساکنان یک محله نقش بسزایی دارند.توجه به باز تعریف عناصر هویتی مهمترین اقدام برای بستر سازی در طرح های توانمندسازی اجتماعات محلی است.



    مطلب پیشنهادی

    شهرهای بدون مانع برای افراد دارای معلولیت

    شهرهای بدون مانع برای افراد دارای معلولیت

    شهرهای هوشمند فراگیر ملزم به اجرای اصولی برای بهبود کیفیت زندگی ساکنان شهروندان و افزایش استقلال همه افراد از جمله افراد دارای معلولیت هستند تا تمام ویژگی‌های کلیدی شهر هوشمند از جمله حمل‌ونقل، آموزش، اشتغال، امکانات اجتماعی و رفاهی برای همه ساکنان قابل‌دسترس باشد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *