یکشنبه , ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱ قبل از ظهر
  • کد خبر 6159
  • «مجید فراهانی» در جلسه هم اندیشی اعضای شورای شهر تهران و فعالان محیط زیست با عنوان سرنوشت باغ های تهران گفت: باغات بخشی از تاریخ و ثروت معنوی شهر ما محسوب می شود و باید برای حفظ این سرمایه معنوی و تاریخ زنده شهرمان بکوشیم. رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران افزود: برای حفظ و نگهداری پارک ها، رود دره ها، عمارت ها و باغاتی که به صورت گسسته و پیوسته در سطح شهر تهران وجود دارد، فرمول جدید و خاصی برای حفظ و نگهداری آنها داشته باشیم. وی با بیان اینکه به جای فرستادن لعنت به تاریکی باید به این برسیم که چه شمعی را روشن کنیم، افزود: اگر به نظام مدیریت شهری گذشته انتقاد داریم باید اقداماتی که انجام می دهیم در راستای حفظ باغات باشد. وی با بیان اینکه یک سوم درآمد شهر تهران تامین شده است، گفت: همه می دانیم که مدیریت شهری کشور و شهر تهران در سخت ترین شرایط اقتصادی به سر می برد و باعث کاهش درآمد مدیریت شهری می شود. فراهانی با بیان اینکه شرایط و مشکلات اقتصادی باعث شده است که شهروندان تمایلی به ساخت و ساز نداشته باشند و درآمدهای شهرسازی کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: 9 هزار میلیارد تومان درآمد از محل شهرسازی به صورت مستقیم گرفته می شود که در اردیبهشت ماه سال جاری کمتر از 10 درصد درآمد شهری محقق شده است. رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با بیان اینکه 69 هزار میلیارد تومان بدهی داریم، خاطرنشان کرد: روزی نیست که طلبکاران و بدهکاران مدیریت شهری مقابل ساختمان تجمع نکنند و در چنین شرایطی شورای پنجم تصمیم گرفت که برای حفظ منافع مردم در آینده از این درآمد یعنی تبدیل باغات به برج باغ صرف نظر کند، از طرفی باید برای حفظ باغات موجود توسط مالکان به آنها انگیزه داده شود. فراهانی تاکید کرد: در کنار دغدغه حفظ محیط زیست باید به روش هایی بیندیشیم که مالکان به صورت خودجوش به سمت حفظ باغات بروند. رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با تاکید بر اتخاذ روش های انگیزشی برای حفظ باغات توسط مالکان گفت: یکی از این رویکردها شناسنامه دار کردن باغات و اراضی مشجر شهر تهران بود که در دی ماه 97 محقق شد. وی توضیح داد: در مناطق فرحزاد، کن و ازگل شهرداری تهران را ملزم کردیم که باغات و اراضی مشجر را شناسایی کند و برای آنها پایگاه داده مکانی و شناسنامه باغات ایجاد کند. وی در ادامه با اشاره به شیوه های مختلف حفظ باغات تهران گفت: تملک باغات، دریافت عوارض قطع درخت، نظارت مستمر بر حفظ درختان و باغات از جمله رویکردهایی است که برای حفظ باغات باید به آنها توجه داشته باشیم. فراهانی با اشاره به برگزاری جلساتی با وزیر ارتباطات گفت: با توجه به روش های جدیدی که در حوزه فضای مجازی وجود دارد، می توان از شیوه های جدید برای رصد درختان به صورت شبانه روزی و بدون حضور فیزیکی استفاده کرد و در صورت وقوع تغییر در فضای سبز تهران می توان از طریق ماهواره ای آن را رصد کرد.
    «مجید فراهانی» در جلسه هم اندیشی اعضای شورای شهر تهران و فعالان محیط زیست با عنوان سرنوشت باغ های تهران گفت: باغات بخشی از تاریخ و ثروت معنوی شهر ما محسوب می شود و باید برای حفظ این سرمایه معنوی و تاریخ زنده شهرمان بکوشیم. رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران افزود: برای حفظ و نگهداری پارک ها، رود دره ها، عمارت ها و باغاتی که به صورت گسسته و پیوسته در سطح شهر تهران وجود دارد، فرمول جدید و خاصی برای حفظ و نگهداری آنها داشته باشیم. وی با بیان اینکه به جای فرستادن لعنت به تاریکی باید به این برسیم که چه شمعی را روشن کنیم، افزود: اگر به نظام مدیریت شهری گذشته انتقاد داریم باید اقداماتی که انجام می دهیم در راستای حفظ باغات باشد. وی با بیان اینکه یک سوم درآمد شهر تهران تامین شده است، گفت: همه می دانیم که مدیریت شهری کشور و شهر تهران در سخت ترین شرایط اقتصادی به سر می برد و باعث کاهش درآمد مدیریت شهری می شود. فراهانی با بیان اینکه شرایط و مشکلات اقتصادی باعث شده است که شهروندان تمایلی به ساخت و ساز نداشته باشند و درآمدهای شهرسازی کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: ۹ هزار میلیارد تومان درآمد از محل شهرسازی به صورت مستقیم گرفته می شود که در اردیبهشت ماه سال جاری کمتر از ۱۰ درصد درآمد شهری محقق شده است. رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با بیان اینکه ۶۹ هزار میلیارد تومان بدهی داریم، خاطرنشان کرد: روزی نیست که طلبکاران و بدهکاران مدیریت شهری مقابل ساختمان تجمع نکنند و در چنین شرایطی شورای پنجم تصمیم گرفت که برای حفظ منافع مردم در آینده از این درآمد یعنی تبدیل باغات به برج باغ صرف نظر کند، از طرفی باید برای حفظ باغات موجود توسط مالکان به آنها انگیزه داده شود. فراهانی تاکید کرد: در کنار دغدغه حفظ محیط زیست باید به روش هایی بیندیشیم که مالکان به صورت خودجوش به سمت حفظ باغات بروند. رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با تاکید بر اتخاذ روش های انگیزشی برای حفظ باغات توسط مالکان گفت: یکی از این رویکردها شناسنامه دار کردن باغات و اراضی مشجر شهر تهران بود که در دی ماه ۹۷ محقق شد. وی توضیح داد: در مناطق فرحزاد، کن و ازگل شهرداری تهران را ملزم کردیم که باغات و اراضی مشجر را شناسایی کند و برای آنها پایگاه داده مکانی و شناسنامه باغات ایجاد کند. وی در ادامه با اشاره به شیوه های مختلف حفظ باغات تهران گفت: تملک باغات، دریافت عوارض قطع درخت، نظارت مستمر بر حفظ درختان و باغات از جمله رویکردهایی است که برای حفظ باغات باید به آنها توجه داشته باشیم. فراهانی با اشاره به برگزاری جلساتی با وزیر ارتباطات گفت: با توجه به روش های جدیدی که در حوزه فضای مجازی وجود دارد، می توان از شیوه های جدید برای رصد درختان به صورت شبانه روزی و بدون حضور فیزیکی استفاده کرد و در صورت وقوع تغییر در فضای سبز تهران می توان از طریق ماهواره ای آن را رصد کرد.

    صرف نظر از درآمد بارگزاری در باغات تهران/ شیوه های انگیزشی برای حفظ باغات تهران ایجاد کنیم

    «مجید فراهانی» در جلسه هم اندیشی اعضای شورای شهر تهران و فعالان محیط زیست با عنوان سرنوشت باغ های تهران گفت: باغات بخشی از تاریخ و ثروت معنوی شهر ما محسوب می شود و باید برای حفظ این سرمایه معنوی و تاریخ زنده شهرمان بکوشیم.

     

    رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران افزود: برای حفظ و نگهداری پارک ها، رود دره ها، عمارت ها و باغاتی که به صورت گسسته و پیوسته در سطح شهر تهران وجود دارد، فرمول جدید و خاصی برای حفظ و نگهداری آنها داشته باشیم.

     

    وی با بیان اینکه به جای فرستادن لعنت به تاریکی باید به این برسیم که چه شمعی را روشن کنیم، افزود: اگر به نظام مدیریت شهری گذشته انتقاد داریم باید اقداماتی که انجام می دهیم در راستای حفظ باغات باشد.

     

    وی با بیان اینکه یک سوم درآمد شهر تهران تامین شده است، گفت: همه می دانیم که مدیریت شهری کشور و شهر تهران در سخت ترین شرایط اقتصادی به سر می برد و باعث کاهش درآمد مدیریت شهری می شود.

     

    فراهانی با بیان اینکه شرایط و مشکلات اقتصادی باعث شده است که شهروندان تمایلی به ساخت و ساز نداشته باشند و درآمدهای شهرسازی کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: ۹ هزار میلیارد تومان درآمد از محل شهرسازی به صورت مستقیم گرفته می شود که در اردیبهشت ماه سال جاری کمتر از ۱۰ درصد درآمد شهری محقق شده است.

     

    رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با بیان اینکه ۶۹ هزار میلیارد تومان بدهی داریم، خاطرنشان کرد: روزی نیست که طلبکاران و بدهکاران مدیریت شهری مقابل ساختمان تجمع نکنند و در چنین شرایطی شورای پنجم تصمیم گرفت که برای حفظ منافع مردم در آینده از این درآمد یعنی تبدیل باغات به برج باغ صرف نظر کند، از طرفی باید برای حفظ باغات موجود توسط مالکان به آنها انگیزه داده شود.

     

    فراهانی تاکید کرد: در کنار دغدغه حفظ محیط زیست باید به روش هایی بیندیشیم که مالکان به صورت خودجوش به سمت حفظ باغات بروند.

     

    رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با تاکید بر اتخاذ روش های انگیزشی برای حفظ باغات توسط مالکان گفت: یکی از این رویکردها شناسنامه دار کردن باغات و اراضی مشجر شهر تهران بود که در دی ماه ۹۷ محقق شد.

     

    وی توضیح داد: در مناطق فرحزاد، کن و ازگل شهرداری تهران را ملزم کردیم که باغات و اراضی مشجر را شناسایی کند و برای آنها پایگاه داده مکانی و شناسنامه باغات ایجاد کند.

     

    وی در ادامه با اشاره به شیوه های مختلف حفظ باغات تهران گفت: تملک باغات، دریافت عوارض قطع درخت، نظارت مستمر بر حفظ درختان و باغات از جمله رویکردهایی است که برای حفظ باغات باید به آنها توجه داشته باشیم.

     

    فراهانی با اشاره به برگزاری جلساتی با وزیر ارتباطات گفت: با توجه به روش های جدیدی که در حوزه فضای مجازی وجود دارد، می توان از شیوه های جدید برای رصد درختان به صورت شبانه روزی و بدون حضور فیزیکی استفاده کرد و در صورت وقوع تغییر در فضای سبز تهران می توان از طریق ماهواره ای آن را رصد کرد.



    مطلب پیشنهادی

    شهر جدید خلیج فارس؛ آری یا خیر؟

    شهر جدید خلیج فارس؛ آری یا خیر؟

    تغییرات ایجاد شده مانند ساخت شهر جدید خلیج فارس لزوما کشور را به سرمنزل مقصود نمی‌رساند و حتی می‌تواند دست‌آوردهای حاصل از ظرفیت‌های طبیعی سواحل جنوبی برای حرکت‌های بعد را هم تباه کند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *