شنبه , ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۴:۵۸ بعد از ظهر
  • کد خبر 4890
  • پاز تاثیر مقررات در اجرای طرح های شهری تا نقش معماری در معضلات شهری
    از تاثیر مقررات در اجرای طرح های شهری تا نقش معماری در معضلات شهری

    همایش «تهران؛ چهار دهه معماری و طرح‌های شهری» برگزار می‌شود

    رئیس کمیته معماری و طرح‌های شهری شورای شهر تهران از برگزاری همایش «تهران؛ چهار دهه معماری و طرح‌های شهری» خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این همایش بررسی روند و جریان‌های معماری و طرح هاى شهرى در تهران است.
    به گزارش فصل اقتصاد و به نقل از معاونت ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، علی اعطا با اشاره به برگزاری همایش «تهران؛ چهار دهه معماری و طرح‌های شهری» اظهار کرد: این همایش هفته آخر بهمن ماه امسال به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران توسط کمیته معماری و طرح‌های شهری شورای اسلامی شهر تهران برگزار می‌شود.
    رئیس کمیته معماری و طرح‌های شهری با اشاره به هدف از برگزاری این همایش عنوان کرد: هدف این همایش بررسی روند جریان‌های توسعه و نحوه تاثیر آنها بر معماری شهر تهران است. در این همایش اهالى حرفه معمارى و شهرساز‌ى، اساتید دانشگاه و مدیران شهری حضور خواهند داشت تا به بررسی چهار دهه معمارى و طرح هاى شهرى در تهران بپردازند.
    اعطا ادامه داد: در روزهای آینده جلسه شورای عالی همایش، با جمعى از صاحبنظران تشکیل خواهد شد.



    مطلب پیشنهادی

    رشد ۳۰۰ دلاری قیمت آپارتمان؛ «مسکن» ارزش دلاری خود را پس گرفت

    رشد ۳۰۰ دلاری قیمت آپارتمان؛ «مسکن» ارزش دلاری خود را پس گرفت

    رشد ریالی مسکن از ابتدای امسال و حتی قبل از آغاز سال جدید باعث شد تا برخی تحلیلگران عنوان کنند که مسکن ارزش دلاری خود را بعد از سال‌ها پس گرفته است. اما سوال این است که آیا افزایش ریالی قیمت آپارتمان نسبت به سال گذشته به منزله جذابیت سرمایه گذاری در بخش مسکن است؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *