یکشنبه , ۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۷ قبل از ظهر
  • کد خبر 3735
  • کواکبیان مناطق کواکبیان: طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران مجددا کلید خورد
    کواکبیان مناطق کواکبیان: طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران مجددا کلید خورد

    کواکبیان: طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران مجددا کلید خورد

    مصطفی کواکبیان در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه شورای برنامه و توسعه استان تهران در خصوص تحقیق و تفحص از شهرداری تهران گفت: طرح تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران یک بار به مجلس آمد، اما رای نیاورد و دوباره آن را کلید زدیم و به نظر می رسد در دو سه هفته آینده در مجلس مجددا مطرح می شود.

    وی با بیان اینکه «اگر نمایندگان رای دهند حتما به صورت جدی این موضوع را بررسی می‌کنیم» گفت:‌ حفظ بیت المال برای ما مهم است و مهم نیست که این اتفاقات در دوره چه کسی رخ داده باشد.

    نماینده تهران با بیان اینکه «رقم‌های نجومی از واگذاری املاک و امکانات به گوش ما می رسد»، در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال دارد طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران رای بیاورد؟ گفت: الان زمینه بیشتر فراهم است چرا که در آن دوره برخی‌ها سودای رییس جمهور شدن داشتند.



    مطلب پیشنهادی

    نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

    نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

    بابک نگاهداری با اشاره به مسئله مسکن در کشور، گفت: مسئله مسکن صرفا به ساختمان …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *