پنجشنبه , ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۵:۱۷ قبل از ظهر
  • کد خبر 1090
  • مروری بر سوابق ۷ کاندیدای شهرداری تهران

    صبح امروز ۷ گزینه نهایی کاندیداتوری شهرداری تهران انتخاب شدند که رزومه این افراد را به ترتیب بیشترین آراء کسب شده به شرح ذیل می خوانید:

    ۱- محمدعلی نجفی:(۲۱ رأی)

    متولد ۱۳۳۰ و ۶۶ ساله است، او در کارنامه خود ریاست بر وزارتخانه آموزش و پرورش را دارد و حتی از سوی کابینه دولت روحانی به عنوان وزیر آموزش وپرورش به مجلس معرفی شد اما نتوانست نظر نیمی از اعضای مجلس را به خود جلب کند و مدتی نیز سرپرستی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را برعهده داشت.

    نجفی همچنین عضو شورای شهر سوم نیز بود و در سال ۱۳۹۲ به دنبال انتصابش به عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی از این سمت استعفاء داد. در کارنامه مدیریت وی همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر فرهنگ و آموزش عالی و..به چشم می‌خورد.

    ۲- حسین مرعشی:(۲۰ رأی)

    متولد  ۱۳۳۷، رفسنجان است. او نمایندهٔ دوره‌های پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی بوده و دایره مسئولیت‌های او از جهاد سازندگی شروع و به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ختم شده است. مرعشی در کارنامهٔ فعالیت‌های خود، استانداری کرمان، ریاست دفتر هاشمی رفسنجانی در دوره ریاست جمهوری وی و ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را نیز در دوره اصلاحات دارد و در حال حاضر نیز از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی است.

    ۳- الهه کولایی:(۱۶ رأی)

    متولد ۱۳۳۵ و ۶۱ساله است، او در سوابق خود محقق، نویسنده و استاد علوم سیاسی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه تهران، عضو شورای مرکزی و نیز دفتر سیاسی جبهه مشارکت ایران اسلامی، عضو شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاح‌طلب است. وی همچنین نماینده مجلس ششم را داراست.

    ۴- محمدعلی افشانی:(۱۴ رأی)

    سیاستمدار اصلاح طلب، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و استاندار فارس در دولت یازدهم است. وی معاون سابق وزیر آموزش و پرورش و رئیس سابق سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بوده است. در سابقه افشانی معاونت استانداری استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و سمنان نیز به چشم می‌خورد.

    ۵- حبیب الله بی طرف:(۱۲رأی)

    متولد ۱۳۳۵ در یزد است،  سیاست‌مدار، مدرس دانشکده فنی دانشگاه تهران و مدیر ارشد اجرایی است که هم‌اکنون به عنوان معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت ایران و رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران فعالیت می‌کند.

    ۶- محمدشریعتمداری:(۱۱رأی)

    معاون سابق اجرایی روحانی در دولت یازدهم، جانشین رئیس‌جمهور در شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، شورای عالی فضایی و شورای استاندارد و تحقیقات صنعتی  و وزیر  بازرگانی دولت اصلاحات و رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سال ۹۶ است.

    ۷- محسن مهرعلیزاده: (۹رأی)

    معاون رئیس دولت اصلاحات، رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش است. وی در دولت اول اصلاحات استاندار خراسان و در دولت دوم اصلاحات نیز رئیس سازمان تربیت بدنی شد.



    مطلب پیشنهادی

    چرا خرید تاکسی برقی برای تهران واجب است؟ | ورود این تاکسی ها به پایتخت پس از عبور از چند فیلتر کارشناسی

    چرا خرید تاکسی برقی برای تهران واجب است؟ | ورود این تاکسی ها به پایتخت پس از عبور از چند فیلتر کارشناسی

    پای تاکسی‌های برقی که یکی از روش‌های حمل و نقل جدید عمومی در دنیاست، بالاخره به تهران هم باز شده اما مثل هر تغییری که با مقاومت روبرو می‌شود، این پدیده نیز مخالفانی در پایتخت دارد و عده‌ای به دنبال ساختن نقاط ضعف برای آن هستند تا از ورود آن جلوگیری کنند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *