یکشنبه , ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲:۴۳ بعد از ظهر
  • کد خبر 23033
  • سامانه «سپامک» به روز شد/ کاهش زمان صدور پروانه مهندسی به ۱۵ روز
    وزارت راه مکلف به ساماندهی صدور مجوز ایجاد طرح‌های گردشگری با کاربری ترکیبی شد بانک مرکزی از بهمن ماه سال گذشته انتشار گزارش تحولات بازار مسکن را متوقف کرده و متعاقب آن مرکز آمار نیز در سال جدید گزارش بازار مسکن خود را منتشر نکرده است. البته وزارت راه و شهرسازی در دولت دوازدهم یعنی از آذرماه سال 99 انتشار گزارش تحولات بازار مسکن را متوقف کرد. رویه‌ای که دولت سیزدهم آنرا ادامه داده است. اما نکته تامل‌برانگیز در خصوص گزارش تحولات بازار مسکن، حذف آمار بارگذاری شده قیمت مسکن در سایت وزارت راه و شهرسازی است. وزارت راه و شهرسازی به تازگی آمار مربوط به متوسط قیمت مسکن طی دهه 70، 80 و دهه 90 تا آبان‌ماه سال 99 را از دسترسی خارج کرده است. اقدامی که احتمالاً به ظن مسئولان مربوطه با هدف جلوگیری از افزایش قیمت مسکن اجرا شده است. این در حالی است که قیمت مسکن بی توجه به پنهان‌کاری‌های موجود روند افزایشی خود را بر اساس تورم مولفه‌های تاثیرگذار بر آن طی می‌کند. طبق اعلام فعالان بخش مسکن متوسط قیمت مسکن در تهران از مرز 70 میلیون تومان عبور کرده است.

    وزارت راه و شهرسازی در صف نخست کوچک‌سازی دولت

    علاءالدین رفیع‌زاده ، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اولویت دولت در اصلاح ساختار و کوچک‌سازی دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: کوچک‌سازی دولت یکی از برنامه‌های اصلی و مصوب شورای عالی اداری است که بر اساس قوانین بالادستی آغاز شده و هم‌اکنون نیز دستگاه‌های مختلف در حال نهایی‌سازی برنامه‌های مربوطه هستند.

    وی افزود: در حال حاضر، برنامه‌هایی برای اصلاح ساختار در وزارت راه و شهرسازی در دست اجراست و سایر دستگاه‌ها نیز به مرور مشمول این فرآیند خواهند شد. وزارت نفت نیز با وجود داشتن قانون خاص، مشمول این برنامه است و در آینده نزدیک اقدامات لازم در آن حوزه نیز آغاز خواهد شد.

    رفیعی‌زاده با اشاره به اجرای ماده ۱۰۵ قانون مدیریت خدمات کشوری گفت: تمام دستگاه‌های مشمول باید در اجرای این ماده پای کار بیایند. هدف از این اقدامات، افزایش بهره‌وری و حذف فعالیت‌های موازی است، نه حذف دستگاه‌های مهم و حیاتی.

    وی با اشاره به برخی شایعات مطرح‌شده درباره حذف برخی سازمان‌ها مانند جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی، تأکید کرد: ما هیچ‌گونه برنامه‌ای برای حذف این سازمان‌ها نداریم. همان‌طور که پیش‌تر نیز اعلام کرده‌ام، در مورد سازمان‌های زیرمجموعه جهاد کشاورزی، مانند سازمان عشایر، قانون بر اهمیت آنها تأکید کرده و تنها ممکن است در راستای ارتقاء بهره‌وری، تغییراتی در عنوان یا ساختار آن‌ها صورت گیرد، نه حذف کامل.

    رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: به عنوان مثال، در ماده ۵۱ قانون برنامه هفتم توسعه آمده است که ممکن است سازمان‌هایی با عناوینی همچون “سازمان عمران و آبادانی” بازتعریف شوند. این تغییرات با هدف تقویت عملکرد و بهبود ساختار اجرایی صورت می‌گیرد.

    رفیعی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: سازمان‌هایی که فعالیت موازی دارند یا وجودشان ضرورتی ندارد، مورد بازنگری قرار خواهند گرفت و اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص انجام خواهد شد. اما این به معنی حذف کلی یک وزارتخانه یا سازمان نیست، بلکه ممکن است تنها برخی واحدهای درون‌سازمانی با هم ادغام شده و ساماندهی شوند.

    موج



    مطلب پیشنهادی

    سامانه «سپامک» به روز شد/ کاهش زمان صدور پروانه مهندسی به ۱۵ روز

    سامانه «سپامک» به روز شد/ کاهش زمان صدور پروانه مهندسی به ۱۵ روز

    سامانه پروانه اشتغال مهندسی موسوم به سامانه «سپامک»، بازطراحی و به روزرسانی شد. با راه‌اندازی و توسعه این سامانه، زمان صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی از دو ماه و نیم به ۱۵ روز کاهش یافت.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *