یکشنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲:۳۸ بعد از ظهر
  • کد خبر 4534
  • با اشاره به برگزاری دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند اظهار کرد: در همایش تهران هوشمند دستاوردهایی‌ را که طی ماه‌های اخیر در شهرداری تهران به آن‌ها دست یافتیم، عرضه خواهیم کرد. وی افزود: این همایش محفلی برای گفتمان‌های شهری مدیران از شهرهای مختلف است که در این همایش حضور یافته‌اند. فرجود با بیان اینکه شرکت کنندگان از بخش‌های خصوصی و دولتی دستاوردهای‌ خود را عرضه خواهند کرد، تصریح کرد: این شرکت کنندگان محورهای کلیدی، چالش‌ها و راهکارهای‌ موجود برای هوشمندسازی‌ شهرها‌ را ارائه خواهند کرد و مسیری را که باید طی کنیم بررسی خواهیم کرد. رئیس سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در همایش امسال دنبال راهکارهای عملی برای رسیدن به شهر هوشمند هستیم، خاطرنشان کرد: حرکت به سمت شهر هوشمند یک مسیر است و هر شهری باید اولویت‌های خود را انتخاب و در حوزه‌های مختلف مانند محیط زیست‌ و حمل و نقل شهر هوشمند باید بر مبنای آن‌ها خود را ارزیابی و ارائه کند. وی با بیان اینکه هر شهری در یک سطحی‌ از هوشمند بودن قرار دارد، گفت: نمی‌توان گفت شهری مطلقاً هوشمند است یا مطلقاً هوشمند نیست و آنچه که ما امسال در این همایش بررسی می‌کنیم با 10 نشست تخصصی در حوزه‌های مختلف انجام خواهد شد و در همه این‌ها شاخص‌های مربوطه را بررسی می‌کنیم و در نهایت در برنامه‌ای که برای تهران می‌نویسیم، اولویت‌ها را ارزیابی خواهیم کرد و برای اجرایی شدن آن نظر افراد خبره‌ در این کار را دریافت خواهیم کرد. فرجود در خصوص مهم‌ترین شاخص‌های شهر هوشمند ادامه داد: شهر هوشمند دارای 70 تا 80 شاخص کلیدی است، اما به صورت مشخص شهر هوشمند شهری است که بر مبنای داده تعریف می‌شود و مدیریت شهر در آن با مشارکت شهروندان رخ می‌دهد و از فناوری‌های نوین ارتباطی استفاده می‌شود و همه آن‌ها هدفی جز رفاه و زیست‌پذیری ندارند. رئیس سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران با تأکید بر اینکه همایش امسال نسبت به سال گذشته کاربردی‌تر است، گفت: امسال در مورد هر کدام از مسائلی که شهرها به آن بر خورده‌اند، بیشتر صحبت خواهیم کرد. وی افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری و ورود بخش خصوصی برای هوشمندسازی‌ شهر چالش‌های جدی داریم و در این همایش به آن پرداخته خواهد شد. فرجود در پایان با بیان اینکه در تهران هوشمند اولویت‌ها مشخص شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه هنوز در شهرهای دیگر اولویت‌ها مشخص نشده است.
    با اشاره به برگزاری دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند اظهار کرد: در همایش تهران هوشمند دستاوردهایی‌ را که طی ماه‌های اخیر در شهرداری تهران به آن‌ها دست یافتیم، عرضه خواهیم کرد. وی افزود: این همایش محفلی برای گفتمان‌های شهری مدیران از شهرهای مختلف است که در این همایش حضور یافته‌اند. فرجود با بیان اینکه شرکت کنندگان از بخش‌های خصوصی و دولتی دستاوردهای‌ خود را عرضه خواهند کرد، تصریح کرد: این شرکت کنندگان محورهای کلیدی، چالش‌ها و راهکارهای‌ موجود برای هوشمندسازی‌ شهرها‌ را ارائه خواهند کرد و مسیری را که باید طی کنیم بررسی خواهیم کرد. رئیس سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در همایش امسال دنبال راهکارهای عملی برای رسیدن به شهر هوشمند هستیم، خاطرنشان کرد: حرکت به سمت شهر هوشمند یک مسیر است و هر شهری باید اولویت‌های خود را انتخاب و در حوزه‌های مختلف مانند محیط زیست‌ و حمل و نقل شهر هوشمند باید بر مبنای آن‌ها خود را ارزیابی و ارائه کند. وی با بیان اینکه هر شهری در یک سطحی‌ از هوشمند بودن قرار دارد، گفت: نمی‌توان گفت شهری مطلقاً هوشمند است یا مطلقاً هوشمند نیست و آنچه که ما امسال در این همایش بررسی می‌کنیم با ۱۰ نشست تخصصی در حوزه‌های مختلف انجام خواهد شد و در همه این‌ها شاخص‌های مربوطه را بررسی می‌کنیم و در نهایت در برنامه‌ای که برای تهران می‌نویسیم، اولویت‌ها را ارزیابی خواهیم کرد و برای اجرایی شدن آن نظر افراد خبره‌ در این کار را دریافت خواهیم کرد. فرجود در خصوص مهم‌ترین شاخص‌های شهر هوشمند ادامه داد: شهر هوشمند دارای ۷۰ تا ۸۰ شاخص کلیدی است، اما به صورت مشخص شهر هوشمند شهری است که بر مبنای داده تعریف می‌شود و مدیریت شهر در آن با مشارکت شهروندان رخ می‌دهد و از فناوری‌های نوین ارتباطی استفاده می‌شود و همه آن‌ها هدفی جز رفاه و زیست‌پذیری ندارند. رئیس سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران با تأکید بر اینکه همایش امسال نسبت به سال گذشته کاربردی‌تر است، گفت: امسال در مورد هر کدام از مسائلی که شهرها به آن بر خورده‌اند، بیشتر صحبت خواهیم کرد. وی افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری و ورود بخش خصوصی برای هوشمندسازی‌ شهر چالش‌های جدی داریم و در این همایش به آن پرداخته خواهد شد. فرجود در پایان با بیان اینکه در تهران هوشمند اولویت‌ها مشخص شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه هنوز در شهرهای دیگر اولویت‌ها مشخص نشده است.

    حمل و نقل عمومی و زیست پذیری اولویت‌های تهران هوشمند هستند

    محمد فر‌جود رئیس سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران با اشاره به برگزاری دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند اظهار کرد: در همایش تهران هوشمند دستاوردهایی‌ را که طی ماه‌های اخیر در شهرداری تهران به آن‌ها دست یافتیم، عرضه خواهیم کرد.

    وی افزود: این همایش محفلی برای گفتمان‌های شهری مدیران از شهرهای مختلف است که در این همایش حضور یافته‌اند.

    فرجود با بیان اینکه شرکت کنندگان از بخش‌های خصوصی و دولتی دستاوردهای‌ خود را عرضه خواهند کرد، تصریح کرد:  این شرکت کنندگان محورهای کلیدی، چالش‌ها و راهکارهای‌ موجود برای هوشمندسازی‌ شهرها‌ را ارائه خواهند کرد و مسیری را که باید طی کنیم بررسی خواهیم کرد.

    رئیس سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در همایش امسال دنبال راهکارهای عملی برای رسیدن به شهر هوشمند هستیم، خاطرنشان کرد: حرکت به سمت شهر هوشمند یک مسیر است و هر شهری باید اولویت‌های خود را انتخاب و در حوزه‌های مختلف مانند محیط زیست‌ و حمل و نقل شهر هوشمند باید بر مبنای آن‌ها خود را ارزیابی و ارائه کند.

    وی با بیان اینکه هر شهری در یک سطحی‌ از هوشمند بودن قرار دارد، گفت: نمی‌توان گفت شهری مطلقاً هوشمند است یا مطلقاً هوشمند نیست و آنچه که ما امسال در این همایش بررسی می‌کنیم با ۱۰ نشست تخصصی در حوزه‌های مختلف انجام خواهد شد و در همه این‌ها شاخص‌های مربوطه را بررسی می‌کنیم و در نهایت در برنامه‌ای که برای تهران می‌نویسیم، اولویت‌ها را ارزیابی خواهیم کرد و برای اجرایی شدن آن نظر افراد خبره‌ در این کار را دریافت خواهیم کرد.

    فرجود در خصوص مهم‌ترین شاخص‌های شهر هوشمند ادامه داد: شهر هوشمند دارای ۷۰ تا ۸۰ شاخص کلیدی است، اما به صورت مشخص شهر هوشمند شهری است که بر مبنای داده تعریف می‌شود و مدیریت شهر در آن با مشارکت شهروندان رخ می‌دهد و از فناوری‌های نوین ارتباطی استفاده می‌شود و همه آن‌ها هدفی جز رفاه و زیست‌پذیری ندارند.

    رئیس سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران با تأکید بر اینکه همایش امسال نسبت به سال گذشته کاربردی‌تر است، گفت: امسال در مورد هر کدام از مسائلی که شهرها به آن بر خورده‌اند، بیشتر صحبت خواهیم کرد.

    وی افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری و ورود بخش خصوصی برای هوشمندسازی‌ شهر چالش‌های جدی داریم و در این همایش به آن پرداخته خواهد شد.

    فرجود در پایان با بیان اینکه در تهران هوشمند اولویت‌ها مشخص شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه هنوز در شهرهای دیگر اولویت‌ها مشخص نشده است.



    مطلب پیشنهادی

    قول مسکن معاون وزیر راه و شهرسازی به کارگران

    قول مسکن معاون وزیر راه و شهرسازی به کارگران

    مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه تا تمام کارگران متقاضی مسکن را خانه‌دار نکنیم، آرام نمی‌نشینیم، گفت: تا کنون برای ساخت ١۴٠ هزار واحد مسکن کارگران زمین تامین و به مدیران صنایع ارائه شده‌ است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *