چهارشنبه , ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۷:۳۲ قبل از ظهر
  • کد خبر 22271
  • تعرفه مشاوران املاک سهمی از قیمت منطقه‌ای املاک است
    املاک شهرداری در منطقه ۶ در اختیار چه کسانی است؟

    ثبت خود اظهاری ۱۳ میلیون نفر در سامانه املاک و اسکان

    حسین عبدالهی رئیس سامانه املاک واسکان در خبر ۱۴ اظهار داشت: تا به امروز حدود ۱۳ میلیون نفر متقاضی اقدام به خود اظهاری کردند که با توجه به فرهنگ سازی‌های صورت گرفته نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.
    وی ادامه داد: تا به امروز دستگاه‌های از جمله بانک مرکزی، فراجا، بیمه مرکزی، شرکت ملی گاز، شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و سازمان ثبت اسناد و احوال به این سامانه متصل شده‌اند و بانک مرکزی و فراجا منوط کرده‌اند که استعلام آدرس را منوط به استعلام در سامانه املاک و اسکان کرده‌اند.
    عبدالهی تاکید کرد: بیمه مرکزی هم اعلام کرده که از اول خرداد ماه به سامانه املاک و اسکان متصل خواهد شد و این منوط سازی را اعمال خواهد کرد.



    مطلب پیشنهادی

    عرضه نامنظم خودرو؛ عامل تشدید سوداگری و فشار بر مصرف‌کنندگان

    عرضه نامنظم خودرو؛ عامل تشدید سوداگری و فشار بر مصرف‌کنندگان

    ازار خودروی ایران طی سال‌های اخیر از نقش اصلی خود به‌عنوان بازاری برای تامین نیاز مصرف‌کنندگان فاصله گرفته و بیش از گذشته به محلی برای سرمایه‌گذاری، حفظ ارزش دارایی و معاملات سوداگرانه تبدیل شده است. در چنین فضایی، هرگونه اختلال در روند تولید، واردات یا عرضه خودرو به سرعت بر قیمت‌ها اثر گذاشته و تقاضای غیرمصرفی را افزایش می‌دهد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *