یکشنبه , ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵ بعد از ظهر
  • کد خبر 4669
  • بوشهر و برازجان بیشترین بافت ناکارآمد شهری در استان را دارند
    بوشهر و برازجان بیشترین بافت ناکارآمد شهری در استان را دارند

    بوشهر و برازجان بیشترین بافت ناکارآمد شهری در استان را دارند

    فرزاد رستمی در نشست ستاد بازآفرینی محلات هدف استان بوشهر با بیان اینکه ۲ هزار و ۷۰۰ محله در کشور برای احیاء و بازآفرینی شناسایی و معرفی شده  اظهار داشت: سالانه ۲۷۰ محله برای بازآفرینی و توانمندسازی تعیین شده که سهمیه استان بوشهر ۱۳ محله است.

    وی، از انعقاد تفاهم‌نامه  راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح بازآفرینی محلات فرسوده خبرداد و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار ۵۴۵ واحد مسکونی در محلات فرسوده شهرهای استان بوشهر بازسازی و ساخته می‌شود.

    مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهربا بیان اینکه به ازای ساخت هر واحد مسکونی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات با سود ۹ درصد پرداخت می‌شود خاطر نشان کرد: برای اجرای طرح بازآفرینی محلات استان بوشهر اعتبارات لازم پس از ابلاغ به بانک‌ها در قالب تسهیلات به  متقاضیان پرداخت با سود ۹ درصد می‌شود.

    وی بیان کرد: قرار است علاوه بر پرداخت وام ۴۰ میلیون تومانی با سود ۹ درصد، وام ۷۰ میلیون تومانی هم با سود ۱۸ درصد در  ساخت واحد مسکونی در محلات ناکارآمد شهری پرداخت شود.

    رستمی ساخت فرهنگ سرا، مدرسه، دیوار حفاظتی، خانه محله، زمین ورزشی با چمن مصنوعی و فضاهای ورزشی را از طرح‌های تدوین شده برای اجرای در محلات فرسوده دانست و افزود: ۲۹۴ میلیارد ریال برای بخش‌های روبنایی و زیرسازی و توانمند سازی  محلات فرسوده استان بوشهر مصوب شده است.

    وی، با بیان اینکه بوشهر و برازجان بیشترین مساحت بافت ناکارآمد شهری در استان بوشهر دارند تصریح کرد: طرح توانمندسازی بافت‌های فرسوده  علاوه در دو شهر یاد شده در خورموج و اهرم  هم اجراء می‌شود و اولویت با شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر است.

    مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر ویژگی‌های اجرای طرح بازآفرینی در محلات فرسوده را مورد اشاره قرار داد و افزود: در اجرای این پروژه دوهزار  فرصت شغلی مستقیم ایجاد می‌شود.



    مطلب پیشنهادی

    شهرهای بدون مانع برای افراد دارای معلولیت

    شهرهای بدون مانع برای افراد دارای معلولیت

    شهرهای هوشمند فراگیر ملزم به اجرای اصولی برای بهبود کیفیت زندگی ساکنان شهروندان و افزایش استقلال همه افراد از جمله افراد دارای معلولیت هستند تا تمام ویژگی‌های کلیدی شهر هوشمند از جمله حمل‌ونقل، آموزش، اشتغال، امکانات اجتماعی و رفاهی برای همه ساکنان قابل‌دسترس باشد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *