یکشنبه , ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۳ قبل از ظهر
  • کد خبر 12633
  • عبدالوحید فیاضی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساخت ۲۰۰ هزار مسکن برای معلمان در دستورکار وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و راه و شهرسازی است. عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: ناترازی و کمبود نیروی انسانی، آموزش و پرورش را از ریل درست خارج کرده است و بومی‌گزینی یکی از راهکارها برای توزیع عادلانه معلمان در شهرهای مختلف کشور است. وی گفت: ۲۰۰ هزار مسکن در برنامه قرار گرفته که با همکاری وزارت راه و شهرسازی برای معلمان ساخته شود. نماینده مجلس: با ابراز تأسف از حادثه بندر شهید رجایی گفت: با وجود برخی تحقیقات و گزارش‌ها در خصوص حادثه انفجار بندر شهید رجایی، اما همچنان موضوع در دست بررسی است و به نظر بسیاری، ابعاد این اتفاق و اینکه چه کسانی در بروز آن مقصر بودند، روشن نشده است. وی گفت: یکی از انتقادات جدی برخی نمایندگان و استیضاح‌کنندگان به وزیر راه شهرسازی این است که چرا یک فرد غیرحرفه‌ای، غیرفنی و غیرمرتبط را بر سر ریاست سازمان بنادر و دریانوردی قرار داده‌اید؟ هرچند به باور من، تنها حادثه بندر شهید رجایی برای استیضاح وزیر راه و شهرسازی کافی است. مسکن معلم
    معمای مسکن مهر بدون مشتری

    راهکارهایی برای تسریع ساخت مسکن ملی

    احمد اصغری مهرآبادی در ادامه یادآور شد: در طرح ملی مسکن یک میلیون و ۴۲ هزار نفر نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد پس از پالایش ۳۰۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند.

    وی ادامه داد:‌از این تعداد تاکنون ۱۱۳ هزار متقاضی آورده اولیه خود را واریز کرده‌اند، در واقع در شرایط کنونی این تعداد متقاضی موثر طرح ملی مسکن محسوب می‌شوند.

    وی با بیان این‌که این متقاضیان به پروژه‌ها متصل شده‌اند، افزود: حدود ۱۱ هزار واحد کمبود زمین داشتیم که به تازگی با اقداماتی از جمله الحاق به محدوده شهر، تغییر کاربری و… مشکل تامین زمین ۹۰۰۰ واحد برطرف شده است.

    مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن بیان کرد:‌ وزارت راه و شهرسازی برای تمام واحدهای طرح ملی مسکن زمین دارد، اما برخی از این زمین‌ها در جاهایی است که متقاضی نداریم. از این رو باید زمین مورد نیاز واحدها را تامین کنیم.

    مهرآبادی تاکید کرد: با توجه به این مسئله و اهمیت آن، یک نفر از اعضای هیئت مدیره سازمان ملی زمین و مسکن را مامور تامین زمین کرده‌ایم.

    وی گفت: تامین زمین مورد نیاز برای ساخت و ساز مسکن به‌عنوان وظیفه اصلی سازمان ملی زمین و مسکن از روش‌های مختلف از جمله اراضی ملی، موات، توافق با مجموعه‌ها، تغییر کاربری اصولی و… تامین خواهد شد.

    وی همچنین از تهیه جدول پیشرفت فیزیکی پروژه‌های طرح ملی مسکن خبر داد و اظهار کرد: تمام دستگاه‌های ذی‌ربط در اجرای طرح ملی مسکن باید طی گزارشی اعلام کنند زمین‌های طرح ملی مسکن در چه مرحله‌ای است و چه اقداماتی در آن انجام شده است.

    وی تاکید کرد: نظارت بر اجرای طرح ملی مسکن را جزو اولویت‌های کاری قرار داده‌ایم و از مکانسیم تنبیه و تشویق در این زمینه برای تسریع در روند ساخت و ساز و تحویل واحدها استفاده خواهیم کرد.

     تسنیم


    مطلب پیشنهادی

    برزن نیوز: طرح ترافیک تهران که بیش از چهار دهه از آغاز اجرای آن می‌گذرد، این روزها در آستانه تغییراتی جدید قرار دارد. مدیریت شهری پایتخت در حال بررسی پیشنهادهایی است که می‌تواند ساختار فعلی این طرح را دستخوش تحول کرده و شیوه مدیریت تردد خودروها در سطح شهر را تغییر دهد.

    طرح ترافیک تهران در مسیر تحول؛ بررسی گسترش محدوده و اجرای مدل پیمایش‌مبنا

    برزن نیوز: طرح ترافیک تهران که بیش از چهار دهه از آغاز اجرای آن می‌گذرد، این روزها در آستانه تغییراتی جدید قرار دارد. مدیریت شهری پایتخت در حال بررسی پیشنهادهایی است که می‌تواند ساختار فعلی این طرح را دستخوش تحول کرده و شیوه مدیریت تردد خودروها در سطح شهر را تغییر دهد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *