دوشنبه , ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۵:۲۸ بعد از ظهر
  • کد خبر 22650
  • چمران: اطلاعات پناهگاه‌ها باید محرمانه بماند/ ساخت پناهگاه در بوستان‌ها ممنوع
    درخواست کمک چمران از دولت برای نوسازی تاکسی‌ها / تذکر شورا به شهرداری درباره «تهران من»

    احیاء پناهگاه‌های قبلی پایتخت/ اجبار ساخت پناهگاه در ساختمان‌های جدید

    مهدی چمران در حاشیه مراسم اربعین شورای اقتدار ایران اسلامی با بیان اینکه تهدیدهای دشمن نباید هرگز فراموش شوند، اظهار کرد: تهدیدهای دشمن دائمی و همیشگی است و چیز جدیدی نیست و آمادگی برای دفاع جانانه از شهر و کشور ضروری است. بنابراین نتیجه این دفاع آن شد که آمریکا و اسرائیل خودشان تقاضای آتش بس دهند.

    وی ادامه داد: نیروهای آماده باید در بالاترین سطح آمادگی قرار داشته باشند. اگر به خواب برویم، دشمن ما را از خواب بیدار خواهد کرد و امیدوارم هیچوقت چنین اتفاقی رخ ندهد.

    رئیس شورای شهر درباره آخرین وضعیت بازسازی خانه‌های آسیب دیده گفت: بازسازی شروع نشده چرا که باید مقدماتش طی شود. بخش عمده‌ای از ترمیم و تعمیرات اولیه تمام شده و بخش دیگری هم تا پایان این ماه تمام خواهد شد. برای بازسازی خانه‌ها صاحبان خانه باید بیایند و مذاکره کنند که یا پیمانکار بگیرند یا خودشان بسازند. البته تنها حدود ۵۰ پلاک هستند.

    وی با اشاره به ساخت پناهگاه‌ها در سطح پایتخت بیان کرد: برنامه مدونی را پیشنهاد کردیم و در حال تدوین آن‌ هستیم؛ پناهگاه‌های قبلی را احیا خواهیم کرد و جاهایی که آمادگی برای ساخت پناهگاه یا نیاز به پناهگاه‌ دارند هم باید ساخته شود و در اولین جوازهای ساختمانی بعد از جنگ هم اجبار شد پناهگاه ساخته‌ شود.

    ایسنا



    مطلب پیشنهادی

    بازنگری در نظام مسابقات معماری و شهرسازی؛ تأکید بر شفافیت و مشارکت حرفه‌ای

    بازنگری در نظام مسابقات معماری و شهرسازی؛ تأکید بر شفافیت و مشارکت حرفه‌ای

    برزن‌نیوز ـ مدیرکل دفتر ترویج معماری، طراحی شهری و بافت‌های واجد ارزش وزارت راه و …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *