دوشنبه , ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۷:۱۷ قبل از ظهر
  • کد خبر 3766
  • مسعود نصرتی شهردار این شهر صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: در حالی که شهرداری‌های کشور با مشکلات عدیده مالی و اقتصادی مواجه هستند، شهرداری رشت در شش ماهه دوم سال ۹۶ موفق به پرداخت بیش از ۱۸۴ میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان از بدهی‌های این مجموعه به پیمانکاران و غرامت املاک شد که این مبلغ علاوه بر تمام اقدامات زیرساختی بوده است. وی در تشریح پرداختی های شهرداری رشت در این دو حوزه اظهار داشت: در شش ماهه دوم سال ۹۶ شهرداری مرکز بیش از ۶۸ میلیارد و ۱۲۱ میلیون تومان از بدهی ها به پیمانکاران، غرامت املاک و اسناد خزانه را به صورت نقدی و غیر نقدی تسویه کرده است. نصرتی با بیان اینکه شهرداری های مناطق نیز بیش از ۱۱۶ میلیارد و ۵۷۲ میلیون تومان از مطالبات پیمانکاران و غرامت املاک را تسویه نمودند تصریح کرد: شهرداری های مناطق پنجگانه در بخش بدهی به پیمانکاران مجموعا ۱۰۷ میلیارد و ۹۶۱ میلیون تومان و در بخش غرامت املاک ۸ میلیارد و ۶۱۱ میلیون تومان تسویه کرده‌اند. شهردار رشت با اشاره به بدهی های به جا مانده از گذشته برای دوره جدید مدیریت شهری خاطر نشان کرد: در مجموع دو بخش نقدی و غیر نقدی مجموعه شهرداری رشت موفق به پرداخت ۱۸۴ میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان در بازه زمانی شش ماهه دوم سال ۹۶ شده است که حدود ۲۵ درصد از مجموع بدهی های گذشته بوده است. مسعود نصرتی در ادامه گفت: از این مبلغ ۲۵ میلیارد و ۳۰۹ میلیون تومان به صورت نقدی و توسط شهرداری مرکز پرداخت شده و مابقی غیر نقدی بوده است. وی در پایان اظهار داشت: با توجه به بودجه سال گذشته و سنوات قبل شهرداری رشت، پرداخت این حجم از بدهی را باید به عنوان بزرگترین دستاورد شورا و شهرداری رشت در شش ماهه دوم سال ۹۶ نام برد.
    مسعود نصرتی شهردار این شهر صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: در حالی که شهرداری‌های کشور با مشکلات عدیده مالی و اقتصادی مواجه هستند، شهرداری رشت در شش ماهه دوم سال ۹۶ موفق به پرداخت بیش از ۱۸۴ میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان از بدهی‌های این مجموعه به پیمانکاران و غرامت املاک شد که این مبلغ علاوه بر تمام اقدامات زیرساختی بوده است. وی در تشریح پرداختی های شهرداری رشت در این دو حوزه اظهار داشت: در شش ماهه دوم سال ۹۶ شهرداری مرکز بیش از ۶۸ میلیارد و ۱۲۱ میلیون تومان از بدهی ها به پیمانکاران، غرامت املاک و اسناد خزانه را به صورت نقدی و غیر نقدی تسویه کرده است. نصرتی با بیان اینکه شهرداری های مناطق نیز بیش از ۱۱۶ میلیارد و ۵۷۲ میلیون تومان از مطالبات پیمانکاران و غرامت املاک را تسویه نمودند تصریح کرد: شهرداری های مناطق پنجگانه در بخش بدهی به پیمانکاران مجموعا ۱۰۷ میلیارد و ۹۶۱ میلیون تومان و در بخش غرامت املاک ۸ میلیارد و ۶۱۱ میلیون تومان تسویه کرده‌اند. شهردار رشت با اشاره به بدهی های به جا مانده از گذشته برای دوره جدید مدیریت شهری خاطر نشان کرد: در مجموع دو بخش نقدی و غیر نقدی مجموعه شهرداری رشت موفق به پرداخت ۱۸۴ میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان در بازه زمانی شش ماهه دوم سال ۹۶ شده است که حدود ۲۵ درصد از مجموع بدهی های گذشته بوده است. مسعود نصرتی در ادامه گفت: از این مبلغ ۲۵ میلیارد و ۳۰۹ میلیون تومان به صورت نقدی و توسط شهرداری مرکز پرداخت شده و مابقی غیر نقدی بوده است. وی در پایان اظهار داشت: با توجه به بودجه سال گذشته و سنوات قبل شهرداری رشت، پرداخت این حجم از بدهی را باید به عنوان بزرگترین دستاورد شورا و شهرداری رشت در شش ماهه دوم سال ۹۶ نام برد.

    بزرگترین دستاورد شورای شهر و شهرداری پرداخت بدهی بود

    مسعود نصرتی شهردار این شهر صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: در حالی که شهرداری‌های کشور با مشکلات عدیده مالی و اقتصادی مواجه هستند، شهرداری رشت در شش ماهه دوم سال ۹۶ موفق به پرداخت بیش از ۱۸۴ میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان از بدهی‌های این مجموعه به پیمانکاران و غرامت املاک شد که این مبلغ علاوه بر تمام اقدامات زیرساختی بوده است.

    وی در تشریح پرداختی های شهرداری رشت در این دو حوزه اظهار داشت: در شش ماهه دوم سال ۹۶ شهرداری مرکز بیش از ۶۸ میلیارد و ۱۲۱ میلیون تومان از بدهی ها به پیمانکاران، غرامت املاک و اسناد خزانه را به صورت نقدی و غیر نقدی تسویه کرده است.

    نصرتی با بیان اینکه شهرداری های مناطق نیز بیش از ۱۱۶ میلیارد و ۵۷۲ میلیون تومان از مطالبات پیمانکاران و غرامت املاک را تسویه نمودند تصریح کرد: شهرداری های مناطق پنجگانه در بخش بدهی به پیمانکاران مجموعا ۱۰۷ میلیارد و ۹۶۱ میلیون تومان و در بخش غرامت املاک ۸ میلیارد و ۶۱۱ میلیون تومان تسویه کرده‌اند.

    شهردار رشت با اشاره به بدهی های به جا مانده از گذشته برای دوره جدید مدیریت شهری خاطر نشان کرد: در مجموع دو بخش نقدی و غیر نقدی مجموعه شهرداری رشت موفق به پرداخت ۱۸۴ میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان در بازه زمانی شش ماهه دوم سال ۹۶ شده است که حدود ۲۵ درصد از مجموع بدهی های گذشته بوده است.

    مسعود نصرتی در ادامه گفت: از این مبلغ ۲۵ میلیارد و ۳۰۹ میلیون تومان به صورت نقدی و توسط شهرداری مرکز پرداخت شده و مابقی غیر نقدی بوده است.

    وی در پایان اظهار داشت: با توجه به بودجه سال گذشته و سنوات قبل شهرداری رشت، پرداخت این حجم از بدهی را باید به عنوان بزرگترین دستاورد شورا و شهرداری رشت در شش ماهه دوم سال ۹۶ نام برد.



    مطلب پیشنهادی

    لید: بحران مسکن در برلین بار دیگر یک پرسش قدیمی اما دشوار را به مرکز بحث برنامه‌ریزی شهری آورده است: وقتی شهر به ده‌ها هزار واحد مسکونی جدید نیاز دارد، زمین مورد نیاز برای ساخت‌وساز باید از کجا تأمین شود؟ گزارش تازه رویترز نشان می‌دهد این پرسش در پایتخت آلمان به جدال بر سر آینده یکی از بزرگ‌ترین فضاهای باز شهری، Tempelhofer Feld، گره خورده است؛ جدالی که برای بسیاری از کلانشهرها، از جمله تهران، آشناست. 

    برلین بین بحران مسکن و حفظ فضای سبز؛ وقتی زمین شهری دیگر کافی نیست

    برلین به ۲۱۱ هزار خانه جدید نیاز دارد بر اساس گزارش رویترز، برلین تا سال …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *