یکشنبه , ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۲ بعد از ظهر
  • کد خبر 22645
  • حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای بدون وقفه ادامه دارد/ اعلام جزئیات طرح‌های افتتاحی راه و مسکن در هفته دولت

    متعهد به ایجاد بستر ارتباط شفاف، موثر و به هنگام با رسانه‌ها هستم

    به گزارش برزن نیوز به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.

    در متن پیام آمده است: یاد و خاطره شهیدان والا مقام به ویژه شهید محمود صارمی را گرامی داشته و فرا رسیدن ۱۷ مرداد ماه روز خبرنگار را به شما که از راویان حقیقت و بانیان امید و آگاهی در جامعه هستید تهنیت عرض می‌کنم.

    قلم نقد پویا ، نگاه ژرف گویا و خبرهای موثق شما حکایت از هوشمندی و تعهدتان دارد که همواره فانوس راه پیشرفت و تعالی  ایران اسلامی است . روایتگری شجاعانه مقاومت‌ها و انعکاس صریح اقدامات و خدمات صورت گرفته در کارزار پیچیده روایت‌ها همزمان با روزهای پر التهاب حمله رژیم غاصب صهیونیستی و جنگ ۱۲ روزه بار دیگر نقش خبرنگاران و رسانه ها را در مسیر همدلی ها منقش کرد .

    بسیار خشنودم که در روز ۱۷ مرداد مراتب قدردانی خود را از همکاری همه خبرنگاران متعهد با مجموعه وزارت راه و شهرسازی اعلام نموده و همواره خود را متعهد به فراهم کردن بستر ارتباط شفاف ، موثر و به هنگام با رسانه ها می دانم .



    مطلب پیشنهادی

    لید: بحران مسکن در برلین بار دیگر یک پرسش قدیمی اما دشوار را به مرکز بحث برنامه‌ریزی شهری آورده است: وقتی شهر به ده‌ها هزار واحد مسکونی جدید نیاز دارد، زمین مورد نیاز برای ساخت‌وساز باید از کجا تأمین شود؟ گزارش تازه رویترز نشان می‌دهد این پرسش در پایتخت آلمان به جدال بر سر آینده یکی از بزرگ‌ترین فضاهای باز شهری، Tempelhofer Feld، گره خورده است؛ جدالی که برای بسیاری از کلانشهرها، از جمله تهران، آشناست. 

    برلین بین بحران مسکن و حفظ فضای سبز؛ وقتی زمین شهری دیگر کافی نیست

    برلین به ۲۱۱ هزار خانه جدید نیاز دارد بر اساس گزارش رویترز، برلین تا سال …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *