چهارشنبه , ۶ آبان ۱۴۰۵ - ۶:۳۴ بعد از ظهر
  • کد خبر 24474
  • خط اعتباری ۲۰۰ میلیارد تومانی برای تولید نیمه‌صنعتی محصولات فناورانه

    خط اعتباری ۲۰۰ میلیارد تومانی برای تولید نیمه‌صنعتی محصولات فناورانه

    برزن‌نیوز ـ معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اختصاص خط اعتباری ۲۰۰ میلیارد تومانی برای حمایت از برگزیدگان بیستمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی خبر داد و گفت: این اعتبار به برگزیدگانی اختصاص می‌یابد که قصد دارند تولید نیمه‌صنعتی محصولات فناورانه خود را آغاز کنند.

    به گزارش ایسنا، محمدنبی شهیکی‌تاش در نشست خبری بیستمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، در پاسخ به پرسشی درباره این خط اعتباری اظهار کرد: تلاش می‌کنیم شبکه‌ای از نیروهای مستعد شناسایی‌شده در این رویداد را از مسیرهای مختلف، از جمله سازوکارهای تأمین مالی و معرفی به نهادهای تأمین مالی کشور، حمایت کنیم.

    وی افزود: خط اعتباری ۲۰۰ میلیارد تومانی بخشی از بسته حمایتی پیش‌بینی‌شده برای برگزیدگان جشنواره است.

    شهیکی‌تاش با تأکید بر اینکه جشنواره نباید صرفاً رویدادی مقطعی باشد، گفت: هدف این است که جشنواره به الگویی برای شبکه‌سازی میان بازیگران زیست‌بوم نوآوری تبدیل شود.

    معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم با اشاره به شرایط کشور پس از جنگ اخیر اظهار کرد: سرمایه خلاق و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در حل مسائل کشور نقشی راهبردی ایفا کنند و ظرفیت‌های موجود را به فرصتی برای آینده ایران تبدیل کنند.

    وی ارتقای امید اجتماعی و تقویت اعتمادبه‌نفس و توان اجرایی نسل جدید را از دیگر اهداف این رویداد دانست و افزود: تلاش می‌کنیم زمینه‌ای فراهم شود تا نیروهای مستعد بتوانند نقش مؤثرتری در حل مسائل کشور داشته باشند.

    شهیکی‌تاش همچنین با اشاره به تغییر مأموریت پارک‌های علم و فناوری گفت: در رویکرد جدید، جذب سرمایه و توسعه بازار در کنار مأموریت‌های پیشین این پارک‌ها اهمیت بیشتری یافته و به همین دلیل، این دو محور در جشنواره نیز پررنگ‌تر شده‌اند. به گفته وی، این رویکرد می‌تواند در ترسیم مسیر آینده پارک‌های علم و فناوری و تقویت زیست‌بوم نوآوری کشور مؤثر باشد.

    طرح‌های جشنواره برای حل چالش‌های کشور

    سعید عاجلی، دبیر بیستمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی نیز در پاسخ به پرسشی درباره تعداد طرح‌های مرتبط با حل چالش‌های کشور، از جمله ناترازی آب و انرژی، گفت: در بخش‌های تخصصی جشنواره، موضوعاتی مانند پایداری شهری و هوشمندسازی در حوزه مدیریت شهری مطرح بوده است. همچنین در حوزه‌های پزشکی، خدمات و انرژی، طرح‌هایی با تمرکز بر مسائل و چالش‌های موجود ارائه شده‌اند.

    وی با بیان اینکه در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد این طرح‌ها در دسترس ندارد، افزود: تلاش می‌کنیم این طرح‌ها را دسته‌بندی و اطلاعات مربوط به آن‌ها را در وب‌سایت جشنواره منتشر کنیم.



    مطلب پیشنهادی

    محدودیت کارت سوخت جایگاه‌ها در ۱۱ استان؛ رانندگان در سفر چگونه بنزین بزنند؟

    محدودیت کارت سوخت جایگاه‌ها در ۱۱ استان؛ رانندگان در سفر چگونه بنزین بزنند؟

    برزن‌نیوز ـ طرح محدودسازی استفاده از کارت اضطراری جایگاه‌های سوخت با هدف افزایش استفاده از …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *