چهارشنبه , ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۹:۳۰ قبل از ظهر
  • کد خبر 14628
  • تبعات نبود مدیریت یکپارچه شهری
    تبعات نبود مدیریت یکپارچه شهری

    تمرکز زُدایی با اجرای طرح جامع مدیریت شهری محقق می شود

    ابوالفضل ابوترابی گفت: طرح جامع مدیریت شهری با افزایش مسئولیت مدیران محلی با محوریت شهرداری، دهیاری و شورا‌های اسلامی، تمرکز در نهاد‌های دولتی و وزارتخانه‌ها را کاهش و نقش مردم را در اداره امور افزایش می‌دهد.

    او می‌گوید جلب رای عمومی در انتخاب شهرداران و دهیاران و مصوبات شورا‌های اسلامی را از جلوه‌های ممتاز طرح جامع مدیریت شهری است که شهروندان با چنین اختیاری قادر به نظارت زیادی بر تصمیمات مسئولان محلی و اجرایی دارند و شفافیت را محقق و از رانت و فساد اقتصادی جلوگیری می‌کند.

    بر اساس این طرح ۲۵ اداره و نهاد خدمات‌رسان توسط نهاد محلی مثل شهرداری‌ها مدیریت می‌شود و از افزایش سازمان‌ها و نهاد‌ها و بزرگی دولت جلوگیری خواهد کرد.

    طرح جامع مدیریت شهری در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مصوب شده و در انتظار بررسی و رای صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

    طرح جامع مدیریت از تکالیف برنامه‌های چهارم و پنجم کشور است که سال ۹۳ لایحه آن ارائه و در سال ۹۶ طرحی توسط نمایندگان مجلس مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

    بر اساس این طرح ماموریت شهرسازی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی بر عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها قرار می‌گیرد.

    مدیریت جامع شهری در بسیاری از کشور‌ها در حال اجراست.

    منبع:ایرنا



    مطلب پیشنهادی

    عرضه نامنظم خودرو؛ عامل تشدید سوداگری و فشار بر مصرف‌کنندگان

    عرضه نامنظم خودرو؛ عامل تشدید سوداگری و فشار بر مصرف‌کنندگان

    ازار خودروی ایران طی سال‌های اخیر از نقش اصلی خود به‌عنوان بازاری برای تامین نیاز مصرف‌کنندگان فاصله گرفته و بیش از گذشته به محلی برای سرمایه‌گذاری، حفظ ارزش دارایی و معاملات سوداگرانه تبدیل شده است. در چنین فضایی، هرگونه اختلال در روند تولید، واردات یا عرضه خودرو به سرعت بر قیمت‌ها اثر گذاشته و تقاضای غیرمصرفی را افزایش می‌دهد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *