یکشنبه , ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۸:۰۱ بعد از ظهر
  • کد خبر 19691
  • توقف در حاشیه رودخانه‌ها ممنوع/در تردد از محور سولقان احتیاط کنید

    توقف در حاشیه رودخانه‌ها ممنوع/در تردد از محور سولقان احتیاط کنید

    سعید بشیری معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران گفت با توجه به هشدار نارنجی هواشناسی از بعدازظهر دوشنبه ۲۴ مهر تا صبح سه شنبه در ارتفاعات تهران به ویژه شمال و شمال غرب؛ رگبار، بارش باران و رعدوبرق شدید، وزش باد خیلی شدید، تندباد لحظه‌ای، احتمال بارش تگرگ و در قله‌ها بارش برف و کولاک خواهیم داشت.

    بشیری افزود: این مخاطرات امکان سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و احتمال صاعقه خواهد داشت.

    بشیری گفت: به هموطنان توصیه می‌شود ضمن خودداری از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها بویژه حوزه آبریز کن و محور سولقان- امامزاده داود (ع)، احتیاط در تردد جاده‌ای بویژه در نواحی کوهستانی از جمله محور سولقان امامزاده داوود (ع) و پرهیز از کوهنوردی، از استحکام سازه‌های موقت اطمینان حاصل کنند.

    بشیری تاکید کرد: هشدارهای لازم جهت آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی داده شده است.



    مطلب پیشنهادی

    سامانه «سپامک» به روز شد/ کاهش زمان صدور پروانه مهندسی به ۱۵ روز

    سامانه «سپامک» به روز شد/ کاهش زمان صدور پروانه مهندسی به ۱۵ روز

    سامانه پروانه اشتغال مهندسی موسوم به سامانه «سپامک»، بازطراحی و به روزرسانی شد. با راه‌اندازی و توسعه این سامانه، زمان صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی از دو ماه و نیم به ۱۵ روز کاهش یافت.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *