پنجشنبه , ۷ آبان ۱۴۰۵ - ۲:۲۰ قبل از ظهر
  • کد خبر 18339
  • معاون وزیر راه: مشکل مسکن فقط کمبود خانه نیست؛ قدرت خرید خانوارها آب رفته است
    فروش متری مسکن از محله نواب شروع شد

    فروش متری مسکن از محله نواب شروع شد

    مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در تماس تلفنی در خصوص طرح فروش متری مسکن در بورس کالا به تهران۲۰ گفت: ما یک منابع خرد نقدینگی در کشورمان داریم که ‌شهرداری در جهت تولید مسکن و امیدوار کردن مردم اقدام به فروش متری مسکن که همان اوراق موازی سلف اسلامی است، می‌کند.

    هدایت افزود: اقدامات اولیه انجام شده و هم اکنون در هیات مدیره بورس کشور قرار دارد. در روزهای آینده این مصوبه به ما تحویل داده می شود که به محض گرفتن مصوبه فاز عملیاتی آغاز می‌شود. هدف این است که مردم حتی در حد یک متر مسکن خریداری کنند. شهروندان می‌توانند خرید خودشان را به یک واحد برسانند و در غیر این صورت سهم خود زا به قیمت روز در بازار بفروشند.

    مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: ما اولین پروژه‌ای که داریم در محدوده نواب – هلال احمر قرار دارد. اگر نهایتا فرد خریدار خواست بفروشد، در آخر پروژه به قیمت روز می‌فروشد. قیمت پایه را کارشناس بورس مشخص می‌کند. هدف این است که ما منابع خرد مردم را به سمت مسکن بیاوریم. ما مسکن لوکس نمی‌خواهیم بلکه می‌خواهیم دهک‌های پایین را صاحب خانه کنیم.



    مطلب پیشنهادی

    محدودیت کارت سوخت جایگاه‌ها در ۱۱ استان؛ رانندگان در سفر چگونه بنزین بزنند؟

    محدودیت کارت سوخت جایگاه‌ها در ۱۱ استان؛ رانندگان در سفر چگونه بنزین بزنند؟

    برزن‌نیوز ـ طرح محدودسازی استفاده از کارت اضطراری جایگاه‌های سوخت با هدف افزایش استفاده از …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *