یکشنبه , ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۵:۰۶ قبل از ظهر
  • کد خبر 12488
  • واکاوی طرح مدیریت جامع شهری و روستایی در کمیسیون شوراها
    واکاوی طرح مدیریت جامع شهری و روستایی در کمیسیون شوراها

    واکاوی طرح مدیریت جامع شهری و روستایی در کمیسیون شوراها

    به گزارش برزن نیوز محمدصالح جوکار در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در توضیح نشست امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ماه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی، گفت: طرح مدیریت جامع شهری و روستایی در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت. کلیات این طرح پیش از این در کمسیون تصویب و جهت بررسی به کارگروه ماده ۱۴۲ قانون آیین نامه داخلی در مرکز پژوهش ها ارسال شده بود.
    رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس یازدهم افزود: بخشی از این طرح در خصوص مدل انتخاب شهردار و اعضای شورای شهر و روستا در جلسه امروز با حضور کارشناسان مرکز پژوهش ها و دستگاه های اجرایی مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد جهت کار کارشناسی بیشتر طرح مذکور پس از جمع بندی نظرات توسط مرکز پژوهش ها مجدد به کمیسیون ارایه شود.
    وی افزود: بررسی این طرح پس از دریافت نظر مرکز پژوهش ها در نشست هفته آینده کمیسیون ادامه پیدا می کند.



    مطلب پیشنهادی

    استفاده از شیوه‌های نوین در تعمیر پل‌های جاده‌ای و حفاظت از سرمایه‌های ملی کشور

    استفاده از شیوه‌های نوین در تعمیر پل‌های جاده‌ای و حفاظت از سرمایه‌های ملی کشور

    معاون دفتر نگهداری رویه و ابنیه فنی راه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: به منظور افزایش دوام تعمیرات پل‌های جاده‌ای و جلوگیری از تخریب زودهنگام پل‌های بتنی ناشی از خوردگی آرماتورها، از شیوه نوین آندهای گالوانیک فداشونده در تعمیرات تخصصی ابنیه فنی استفاده می‌شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *