چهارشنبه , ۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱:۱۶ بعد از ظهر
  • کد خبر 14852
  • هشداری برای شهرها؛ زنگ خطر گسترش حاشیه‌نشینی و سوداگری زمین
    طرح‌های توسعه شهری بدون رعایت ملاحظات پدافند غیرعامل تصویب نمی‌شود

    حل مشکل زندگی زیر دکل‌های برق فشار قوی نیازمند همکاری دولت و شهرداری است

    مهدی اقراریان در جریان پنجاه و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به حادثه سقوط کودک ۶ ساله در کانال عباس‌آباد شهرری اظهار کرد: متاسفانه این حادثه در هفته‌های اخیر موجب داغدار شدن خانواده این کودک شده و در پی این حادثه اعضای شورای شهر تهران در جلسه علنی شورا تذکراتی را مطرح کردند.

    وی افزود: همچنین اعضای کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران به اتفاق شربیانی و دادستان شهر ری و شهردار منطقه ۲۰ در محل حادثه حاضر شدند و مجددا موضوع را مورد بررسی قرار دادند.

    اقراریان گفت: با توجه به اینکه این حادثه در حریم پایتخت صورت گرفته ما چالش‌هایی را در این باب داشتیم و نیاز است نکاتی به اطلاع شهروندان تهرانی و به‌ویژه مردم شهرستان ری رسانده شود.

    عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه متاسفانه پساب فاضلاب وارد کانال عباس‌آباد می‌شود و این آب مورد استفاده کشاورزی قرار می‌گیرد گفت: در این زمینه باید بررسی و مطالعه لازم انجام شود که آیا این آب در حوزه بهداشتی مشکلاتی را ایجاد می‌کند یا خیر که نیاز به بررسی دقیق‌تر دارد.

    وی ادامه داد: همچنین از شهردار تهران درخواست می‌شود با توجه به اینکه در هیئت دولت حضور پیدا می‌کند مشکلات این کانال را از طریق دو وزیر بهداشت و درمان و نیرو پیگیری کند و به نتیجه برساند.

    رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر تهران با اشاره به ساکنان برخی محلات در زیر دکل‌های برق فشار قوی گفت: متأسفانه در برخی مناطق با این مشکل روبه‌رو هستیم که نیاز به عزم جدی از سوی استانداری تهران، وزارت نیرو و دستگاه‌های مربوطه دارد تا کمک کنند این مشکل چند ساله در این دوره برطرف شود.

    وی همچنین به فعالیت کارخانه سیمان تهران و برداشت‌های متعدد از کوه بی بی شهربانو اشاره کرد و گفت: متأسفانه در پی این برداشت‌ها آسیب‌ها و تخریب‌های جدی به این منطقه وارد شده است و با توجه به اینکه شهرداری تهران بنا دارد پارک مقاومت را در جنوب تهران و در این محدوده راه‌اندازی کند از بنیاد مستضعفان و به ویژه آقای فتاح درخواست می‌شود با عزم جدی در این ارتباط با شهرداری تهران همکاری کند تا یک مجموعه گردشگری قابل توجهی در این منطقه ایجاد شود.

    اقراریان همچنین به اقدامات صورت گرفته در رابطه با موضوع حریم اشاره کرد و گفت: شورای ششم به طور ویژه به موضوع حریم وارد شده و جلساتی نیز در این بخش برگزار شده است و تقریبا از ابتدای مهرماه تا پایان بهمن ماه دو هزار و ۹۳۳ مورد در حوزه حریم ورود داشته‌ایم که در این بخش ۴۹۶ هکتار عرصه آزاد شده است که نسبت به زمان مشابه سال گذشته صد در صد رشد اقدامات عملیاتی در حوزه حریم داشته‌ایم.



    مطلب پیشنهادی

    بررسی ظرفیت‌های حمل‌ونقلی پاوه و نقش مرز شوشمی در توسعه منطقه

    بررسی ظرفیت‌های حمل‌ونقلی پاوه و نقش مرز شوشمی در توسعه منطقه

    ️در نشست مسئولان حوزه حمل و نقل، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه با رؤسای و فعالان انجمن‌های صنفی حمل و نقل کالا، ضمن بررسی ظرفیت‌های حمل و نقلی شهرستان پاوه و مرز شوشمی، از تلاش‌های محمد فلاح، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان پاوه، در راستای تسهیل امور مرزی و رفع مشکلات فعالان این حوزه قدردانی شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *