چهارشنبه , ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۶:۵۶ بعد از ظهر
  • کد خبر 21441
  • توسعه اقتصادی با تمرکز بر ظرفیت‌های مرزی و وفاق اجتماعی

    توسعه اقتصادی با تمرکز بر ظرفیت‌های مرزی و وفاق اجتماعی

    به گزارش برزن نیوز  به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، منصور بیجار در نشست با فرمانده مرزبانی استان، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و یاد شهدای راسک با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سفر تاریخی‌شان به این استان اظهار کرد: بیانات ایشان پیرامون موضوعات مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی استان، محور برنامه مدیریتی در دوره نماینده دولت چهاردهم در این سیستان و بلوچستان است.

    وی با اشاره به نقش مهم مرز در توسعه همه‌جانبه به ویژه اقتصادی استان و با قدردانی از همت و ایثارگری مرزبانان برای صیانت از مرزهای استان افزود: وضعیت اقتصادی و امنیتی استان ارتباطی مستقیم با یکدیگر دارد و با تمرکز بر این دو حوزه می‌توان برنامه‌ریزی لازم برای رهیافت از چالش‌ها را تدوین کرد.

    استاندار سیستان و بلوچستان افزود: رئیس‌جمهور دولت چهاردهم با انتصاب استاندار از میان فرزندان این استان، اراده دولت برای تحول را نشان داد.

    وی گفت: مردم استان همواره ثابت کردند به نظام مقدس جمهوری اسلامی وفادار هستند و به پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری، آگاهانه در برابر تفرقه‌افکنی و تلاش مذبوحانه دشمن برای واگرایی میان جامعه، ایستاده‌اند.

    سردار رضا شجاعی، فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست، انتصاب استاندار را منشأ خیر و برکت برای استان دانست و با اشاره به سوابق خدمت استاندار در استان و شناخت وی از ظرفیت‌های استانی و کشوری اظهار کرد: این تجربه می‌تواند موجب جلب اعتماد بیشتر مردم استان شود.

    وی تاکید کرد: مرزبانی استان در تلاش است که زمینه احیا و آغاز به کار همه بازارچه‌های مصوب را فراهم کند.

    فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان در شرح برنامه‌های ویژه مرزبانی در مسیر توسعه اقتصادی و اجتماعی استان گفت: مرزبانی در تلاش است از همه ظرفیت خود برای بهره‌مندی مردم شریف استان از توسعه مرز استفاده کند و در این مسیر برنامه‌های ویژه‌ای نظیر توسعه بازارچه‌ها و اجرای طرح‌های کارآمد در دستور کار است.



    مطلب پیشنهادی

    برزن نیوز: طرح ترافیک تهران که بیش از چهار دهه از آغاز اجرای آن می‌گذرد، این روزها در آستانه تغییراتی جدید قرار دارد. مدیریت شهری پایتخت در حال بررسی پیشنهادهایی است که می‌تواند ساختار فعلی این طرح را دستخوش تحول کرده و شیوه مدیریت تردد خودروها در سطح شهر را تغییر دهد.

    طرح ترافیک تهران در مسیر تحول؛ بررسی گسترش محدوده و اجرای مدل پیمایش‌مبنا

    برزن نیوز: طرح ترافیک تهران که بیش از چهار دهه از آغاز اجرای آن می‌گذرد، این روزها در آستانه تغییراتی جدید قرار دارد. مدیریت شهری پایتخت در حال بررسی پیشنهادهایی است که می‌تواند ساختار فعلی این طرح را دستخوش تحول کرده و شیوه مدیریت تردد خودروها در سطح شهر را تغییر دهد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *