پنجشنبه , ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۳:۱۵ قبل از ظهر
  • کد خبر 17709
  • اقتصاد غیررسمی در پیاده‌روها؛ معیشت شهری میان ساماندهی و بی‌ثباتی
    دستفروشی از مصادیق سد معبر خارج شد

    ساماندهی دستفروشان در روزهای پایانی سال

    سعید بیگی مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در حاشیه یکصد و بیست و هفتمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به نحوه برخورد شهرداری تهران با دست‌فروشی و سد معبر گفت: نگاه مدیریت شهری در سطح شهر به شکلی است که دست‌فروشی را مشکل نمی‌داند بلکه سد معبر در سطح شهر را مشکل می‌داند و بر همین اساس در خصوص ساماندهی دست‌فروشان اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

    وی با بیان اینکه امروز در صحن شورای شهر تهران نرخ بهای خدمات مشاغل سیار و بدون کانون بدون افزایش به تصویب رسید اظهار کرد: جلسات متعددی با شهرداران مناطق و شهردار تهران برگزار شد تا بتوانیم ساماندهی صحیحی همراه با در نظر گرفتن معیشت دست‌فروشان را اجرایی کنیم.

    بیگی درباره چگونگی این ساماندهی بیان کرد: این ساماندهی به صورت ایجاد روزبازارها و ساماندهی در محل با هدف کنترل ترافیک در محدوده انجام خواهد شدو برنامه‌هایمان با رویکرد توانمندسازی دستفروشان اجرایی می‌شود.

    مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه سالیانه در ایام پایانی سال با افزایش دستفروشی مواجه هستیم گفت: شهرداری اقدامات قانونی خود را انجام می‌دهد و در موضوع ساماندهی دستفروشان علاوه بر منافع شهر، شهروندان، تولید کنندگان و کسبه سعی خواهد کرد که معیشت دست‌فروشان را نیز مد نظر قرار دهد.

    بیگی در پاسخ به سوالی در خصوص بسته شدن معابر منطقه ۲۱ توسط دستفروشان گفت: شهرداری با رویکرد ساماندهی در محل و همچنین همکاری شهرداری مناطق تلاش خواهد کرد که در جهت تسهیل تردد اقدام کند در حال حاضر این ساماندهی برای دستفروشان در چهارراه ولیعصر آغاز شده و برای هفت تیر نیز به زودی آغاز خواهد شد.

    وی ادامه داد: برای سایر مناطق نیز با هماهنگی شهرداران مناطق شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل و شرکت شهربان و حریم بان اقدامات لازم انجام خواهد شد.



    مطلب پیشنهادی

    برزن نیوز: طرح ترافیک تهران که بیش از چهار دهه از آغاز اجرای آن می‌گذرد، این روزها در آستانه تغییراتی جدید قرار دارد. مدیریت شهری پایتخت در حال بررسی پیشنهادهایی است که می‌تواند ساختار فعلی این طرح را دستخوش تحول کرده و شیوه مدیریت تردد خودروها در سطح شهر را تغییر دهد.

    طرح ترافیک تهران در مسیر تحول؛ بررسی گسترش محدوده و اجرای مدل پیمایش‌مبنا

    برزن نیوز: طرح ترافیک تهران که بیش از چهار دهه از آغاز اجرای آن می‌گذرد، این روزها در آستانه تغییراتی جدید قرار دارد. مدیریت شهری پایتخت در حال بررسی پیشنهادهایی است که می‌تواند ساختار فعلی این طرح را دستخوش تحول کرده و شیوه مدیریت تردد خودروها در سطح شهر را تغییر دهد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *