شنبه , ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۳:۰۵ قبل از ظهر
  • کد خبر 4826
  • ضرورت ایجاد شورای صیانت از حریم پایتخت
    ضرورت ایجاد شورای صیانت از حریم پایتخت

    مخالفت رئیس شورای شهر تهران با زیست شبانه در تهران

    محسن هاشمی در جریان بررسی ماده ۶۸ برنامه ۵ ساله سوم شهرداری تهران که شهرداری را موظف می‌کند به منظور ارتقای زیست پذیری و توسعه فضای عمومی مولد و پایدار نسبت به شناسایی و تجهیز فضاهای شهری دارای ظرفیت های زیست شبانه اقدام کند وتاپایان سال اول برنامه سند اجتماعی فرهنگی احیای زیست شبانه در کلانشهر تهران جهت تصویب را به شورا ارائه کند، با این ماده مخالفت کرد.

    وی افزود: من با احیای زیست شبانه در تهران مخالف هستم؛ چرا که هنگامی که فرزندان تا دیروقت بیرون از خانه می مانند موجب به هم ریختگی اعصاب پدر و مادرها می شوند.

    قطعا این صبحت من را پدر و مادرها می فهمند که به چه نکته‌ای اشاره می‌کنم. برهمین اساس با زیست شبانه در تهران مخالف هستم.

     اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۹ رأی موافق و ۹ رأی مخالف، حذف این ماده را رد کردند و نهایتا در رأی گیری در خصوص کلیات این ماده اعضا با ۱۱ رای موافق، آن را به تصویب رساندند.



    مطلب پیشنهادی

    وام ۴۰۰ میلیونی مسکن به چه کسانی پرداخت می شود؟ | ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی

    وام ۴۰۰ میلیونی مسکن به چه کسانی پرداخت می شود؟ | ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی

    بانک مرکزی، دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض الحسنه مسکن محرومان را به هشت بانک عامل ملی، سپه، کشاورزی، صادرات، تجارت، ملت، رفاه کارگران و پارسیان ابلاغ کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *