چهارشنبه , ۱ مهر ۱۴۰۵ - ۷:۳۱ قبل از ظهر
  • کد خبر 17490
  • هزینه آماده‌سازی هر واحد مسکن مهر ۲۰۰ میلیون تومان

    کشور باید کارگاه بزرگ مسکن سازی شود

    حداکثر اختیارات به استان‌ها در طرح نهضت ملی مسکن داده می‌شود به شرطی که حداکثر ابتکارات نیز از سوی استان‌ها برای حل مشکلات بکار گرفته شود چرا که مشکل حل نشدنی نداریم.

    بذرپاش همچنین بر رعایت الگوی ایرانی_ اسلامی در ساخت واحدهای مسکونی تاکید کرد.

    وی با بیان اینکه باید کشور را به یک کارگاه بزرگ ساخت مسکن تبدیل کنیم، افزود: باید امور مربوط به ساخت مسکن را یک امر واجب عینی برای خود بدانیم.

    وزیر راه و شهرسازی مشارکت نهادها و بخش خصوصی را ضامن تحقق حداکثری این طرح ملی دانست و گفت: همه باید در این طرح مهم مشارکت داشته باشند و کسی کنار نایستد.

    وی ادامه داد: بانک‌ها و نهادهای مالی نیز این طرح را از خود بدانند.

    بذرپاش خطاب به مدیران استانی گفت: از ظرفیت همه بخش‌های عمومی و خصوصی در استان‌ها برای به اتمام رسیدن طرح‌های نهضت ملی مسکن استفاده کنید.

    وزیر راه و شهرسازی بکار بستن ابتکار، داشتن انگیزه بالا، اعتقاد به توانستن و عزم ملی را لازمه تحقق این طرح بزرگ دانست.



    مطلب پیشنهادی

    خسارت ۲۰ هزار میلیارد تومانی به گردشگری؛ ۱۴۹ بنای تاریخی آسیب دید

    خسارت ۲۰ هزار میلیارد تومانی به گردشگری؛ ۱۴۹ بنای تاریخی آسیب دید

    نایب‌رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران با اعلام برآورد بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت به کسب‌وکارهای گردشگری گفت: ۱۴۹ بنای تاریخی نیز آسیب دیده‌اند و بازسازی آنها حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *